HWInfo CPU Package gözükmüyor

Makaleler
1
İşlemci
5800H
Merhaba, CPU ve GPU sıcaklıklarını görev çubuğundan kontrol etmek için HWInfo'yu indirdim. GPU sıcaklığını güzel bir şekilde çektim ancak CPU için CPU Package değeri yerine bir sürü değer çıkıyor. Benim amacım kompleks bir işlem yapmak değil, en basit haliyle oyun oynarken veyahut boştayken CPU sıcaklığımı görmek istiyorum. Öyle her bir çekirdekle falan işim yok. Hangi değeri baz almam gerek? İşlemci: 5800H.
@Mithat Berhan, @kino.

Biraz saçma olacak ama Vega 8 zaten CPU üzerinde olduğu için dahili GPU'nun sıcaklığına baksam CPU sıcaklığını verir mi?

@Ali Pınar mobil işlemci kıstasları doürultusunda sıkıntı çıkartabilir ama göstermesi lazım.
Ancak burada Package yazıyor.

Bir de HWInfo yetkilisinin bir mesajını buldum:
Package seçeneğinin çıkmaması durumunda hangi değere bakmam mantıklı olur? Bir de chipset sürücüsü ile sıkıntı yaşayınca onu kaldırmıştım, onunla alakalı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1676288758681.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 37
@Mithat Berhan, buldum. Anladığım kadarıyla üreticiler genellikle "CPU (Tctl/Tdie)" kopyalayıp adını değiştiriyormuş, dolayısıyla ben de onu kullanacağım.

Kaynak:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…