HWiNFO düşük dereceyi neden turuncu gösteriyor?

803894

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar sistemim yeni Dark X123 var islemcim Intel i5 9400F arkada Epic Games'ten oyun iniyor ve debroiti Ultra ayarlarda oynuyorum sıcaklik değeri normal ama turuncu gözüküyor ve HWiNFO güvenilir mi yeni kullanıyorum pek bilmiyorum (resim boyutu büyük diye yukleyemiyorum o yüzden aracı ile yüklüyorum).

XRJ1DMR-min.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasma donma yok sistemi yeni dizdim bu oyunda CPU'yu 100 kullaniyordu HWiNFO güvenilir diye onu indirdim sıcaklık güzel çıktı Valorant açıkken 25-30 derece arası.

MSI Afterburner yükle oradaki değerlere de bir bak. CPU Z yükle orada bench kısmında stres testi yap kaç dereceye çıkıyor bir bak. Ben bu kadar düşük sıcaklık görmedim. Gören arkadaşlar cevap verseler daha sağlıklı olur.

MSI Afterburner yükle oradaki değerlere de bir bak. CPU Z yükle orada bench kısmında stres testi yap kaç dereceye çıkıyor bir bak. Ben bu kadar düşük sıcaklık görmedim. Gören arkadaşlar cevap verseler daha sağlıklı olur.

Stres altında sokmuştum zaten aidata 64 Extreme ile onunla en fazla 65-70 arası görmüştü 20dakikada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı