A alidmr Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 226 26 Nisan 2021 #1 Herkese merhaba. HWMonitor, Core Temp gibi arka planda çalışıyor mu yoksa sadece uygulamayı açınca mı çalışıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2021
Herkese merhaba. HWMonitor, Core Temp gibi arka planda çalışıyor mu yoksa sadece uygulamayı açınca mı çalışıyor?
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 26 Nisan 2021 #2 Uygulamayı kapatırsan arka planda çalışmıyor.
A alidmr Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 226 26 Nisan 2021 #3 Legendd dedi: Uygulamayı kapatırsan arka planda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım yani misal bir oyuna gireceğim SSD sıcaklığını kontrol etmek için illa açmam lazım değil mi?
Legendd dedi: Uygulamayı kapatırsan arka planda çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım yani misal bir oyuna gireceğim SSD sıcaklığını kontrol etmek için illa açmam lazım değil mi?
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 27 Nisan 2021 #4 alidmr dedi: Anladım yani misal bir oyuna gireceğim SSD sıcaklığını kontrol etmek için illa açmam lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet açman lazım. İstersen otomatik olarak başlatmayı seçebilirsin.
alidmr dedi: Anladım yani misal bir oyuna gireceğim SSD sıcaklığını kontrol etmek için illa açmam lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet açman lazım. İstersen otomatik olarak başlatmayı seçebilirsin.