Merhaba, yeni sistem topladım. İşlemcime MX4 macun yaptım ve sıcaklığını ölçmek için HWMonitor yükledim ve 3 tane çok garip sıcaklıklar gördüm. Bunlar nedir, önemli bir şey midir? Şimdiden teşekkürler.
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.
Merhaba, yeni sistem topladım. İşlemcime MX4 macun yaptım ve sıcaklığını ölçmek için HWMonitor yükledim ve 3 tane çok garip sıcaklıklar gördüm. Bunlar nedir, önemli bir şey midir? Şimdiden teşekkürler.
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.
Yalnızca sensörleri tikleyip başlangıç butonuna tıklayın. Karşınıza tıpkı HWMonitor gibi değerleri gösteren pencere gelecek zaten, oradan detaylı kontrol edebilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler biraz anlıyor gibisiniz bir soru daha sorabilir miyim?
Bu kablolama nasıl ön kısım güzel gözüküyor ama arka biraz dağınık bir sürü video izledim çoğu kişi böyle topluyor bende böyle topladım bir sorun yaratır mı?