HWMonitor ve HWiNFO arasında ki fark nedir?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, MSI Afterburner programından başka bir programa geçmek istiyorum. HWiNFO indirmiştim lâkin sonrasında HWMonitor programını gördüm. Bunların arasında ki fark nedir? Yapımcıları aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. Apayrı programlar. HWInfo çok daha kapsamlı ve detaylıdır.

HWiNFO bilgisayarlarındaki her şeyin her sensörün en doğruya yakın verisini çekiyor ama kullanım alanı MSI Afterburner'dan farklı. Bende bir PC'de ikisi de olmalı. HWMonitor'den daha kapsamlı yani.
MSI Afterburner neden olmalı mesela? Hız aşırtma gibi işlemleri yapmak için yanılmıyorsam değil mi? Ben laptop kullanıyorum ve hâliyle overclock ile vs. uğraşmak istemiyorum sadece sıcaklık, kullanım değerlerimi vs. görmek istiyorum. Bana sadece HWiNFO programı yeterli olur mu?

Hayır, oyun oynarken oyun içinde oynarken verileri takip etmek için lazım. HWiNFO'da sadece oyun dışında bakarsınız ya da Alt+Tab yaparak.

Hayır, oyun oynarken oyun içinde oynarken verileri takip etmek için lazım. HWiNFO'da sadece oyun dışında bakarsınız ya da Alt+Tab yaparak.
HWiNFO'nun yanında Riva Tuner Statistics programını kurunca oyun içinde değerleri görüntüleyebiliyorum aynı Afterburner gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…