1907kaan Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 Haxball, haxapp uygulaması kullanıyorum uygulamaya giriş yaptığımda oyunun oynanacak ekranı sol üstte küçüldü ve oynayamıyorum yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
Haxball, haxapp uygulaması kullanıyorum uygulamaya giriş yaptığımda oyunun oynanacak ekranı sol üstte küçüldü ve oynayamıyorum yardım.
Ghastly Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #2 ben de aynı sorundan muzdaripim.
1907kaan Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #3 Ghastly dedi: ben de aynı sorundan muzdaripim. Genişletmek için tıkla... çözüm bulursan söylermisin
Ghastly Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #4 1907kaan dedi: çözüm bulursan söylermisin Genişletmek için tıkla... uygulamanın yapımcısı uygulamayı satmak istiyormuş. yani büyük ihtimalle düzelmez artık. ama bir takım çalışmalar yapıyoruz umarım başarırız
1907kaan dedi: çözüm bulursan söylermisin Genişletmek için tıkla... uygulamanın yapımcısı uygulamayı satmak istiyormuş. yani büyük ihtimalle düzelmez artık. ama bir takım çalışmalar yapıyoruz umarım başarırız
1907kaan Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #5 Ghastly dedi: uygulamanın yapımcısı uygulamayı satmak istiyormuş. yani büyük ihtimalle düzelmez artık. ama bir takım çalışmalar yapıyoruz umarım başarırız Genişletmek için tıkla... şey vardı haxballın kendi uygulaması vardı onu bulamadım sen biliyorsan linkini verirmisin
Ghastly dedi: uygulamanın yapımcısı uygulamayı satmak istiyormuş. yani büyük ihtimalle düzelmez artık. ama bir takım çalışmalar yapıyoruz umarım başarırız Genişletmek için tıkla... şey vardı haxballın kendi uygulaması vardı onu bulamadım sen biliyorsan linkini verirmisin