O ozturkediz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Temu'da şöyle bir ürün gördüm. Aşırı ucuzdu. Sizce alınır mı? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Temu'da şöyle bir ürün gördüm. Aşırı ucuzdu. Sizce alınır mı? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Zipik Decipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 1.420 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #2 Arkadaş arkaya müziği basmayaydın sesini duyaydık keşke
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Kasım 2024 #3 Alınmaz. Kalitesiz switchler kullanıyor.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 4 Kasım 2024 #4 ozturkediz dedi: Temu'da şöyle bir ürün gördüm. Aşırı ucuzdu. Sizce alınır mı? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More Genişletmek için tıkla... O sepette 1300 TL olarak gözüküyor bende. Ne olduğu bilinmeyen markaları almanı tavsiye etmiyorum, o fiyata daha iyileri vardır.
ozturkediz dedi: Temu'da şöyle bir ürün gördüm. Aşırı ucuzdu. Sizce alınır mı? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More Genişletmek için tıkla... O sepette 1300 TL olarak gözüküyor bende. Ne olduğu bilinmeyen markaları almanı tavsiye etmiyorum, o fiyata daha iyileri vardır.
O ozturkediz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #5 Zipik dedi: Arkadaş arkaya müziği basmayaydın sesini duyaydık keşke Genişletmek için tıkla... Sesi kötü galiba ondan
Zipik dedi: Arkadaş arkaya müziği basmayaydın sesini duyaydık keşke Genişletmek için tıkla... Sesi kötü galiba ondan
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #6 ozturkediz dedi: Temu'da şöyle bir ürün gördüm. Aşırı ucuzdu. Sizce alınır mı? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More Genişletmek için tıkla... F75 varken bu alınmaz. Elektronik: AULA F75 vergisiz 575 TL AK820 Pro seviyesinde hatta bir tık daha iyi diyorlar kesinlikle bu fiyata alın derim. Şu an stoğu var ama her an bitebilir. Biterse üzülmeyin arada yeniliyorlar. Denk getirirseniz acımayın... www.technopat.net
ozturkediz dedi: Temu'da şöyle bir ürün gördüm. Aşırı ucuzdu. Sizce alınır mı? Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More Genişletmek için tıkla... F75 varken bu alınmaz. Elektronik: AULA F75 vergisiz 575 TL AK820 Pro seviyesinde hatta bir tık daha iyi diyorlar kesinlikle bu fiyata alın derim. Şu an stoğu var ama her an bitebilir. Biterse üzülmeyin arada yeniliyorlar. Denk getirirseniz acımayın... www.technopat.net