Çözüldü HXSJ T-20 mouse bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

syrewx05

Centipat
Daha fazla  
Mouse aniden bozulmuş. Nasıl düzeltebilirim, bilen varsa yardımcı olabilir mi? Off light tuşunda da on light tuşunda da çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilinmeyen marka, kablosunu değiştirmeyi deneyin, Temu'daki her ürün alınmaz.
Bilinmeyen marka, kablosunu değiştirmeyi deneyin, Temu'daki her ürün alınmaz.

Çözüm
Kabloyla bağlantı yapmayı denediniz mi? Ürün hakkında en ufak bilgi bile yok.
Hocam kabloyla bağlantı oldu. Fakat ben bu ürünü aldığımdan beri hiç şarj etmedim galiba ondan kaynaklı düşünemedim nedense

Hocam kabloyla bağlantı oldu. Fakat ben bu ürünü aldığımdan beri hiç şarj etmedim galiba ondan kaynaklı düşünemedim nedense
Sorununuzu çözdüysem çözüm olarak raporlarsanız sevinirim büyük ihtimalle şarjı bitmiştir hocam.

Sorununuzu çözdüysem çözüm olarak raporlarsanız sevinirim büyük ihtimalle şarjı bitmiştir hocam.
Hocam aslında bir yandan yardımcı oldunuz sayılır. Kablo takmak hiç aklıma gelmemişti nedense XD Çözüm olarak işaretlerim teşekkür ederim.

Hocam aslında bir yandan yardımcı oldunuz sayılır. Kablo takmak hiç aklıma gelmemişti nedense XD Çözüm olarak işaretlerim teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim hocam, sorun çıkarsa etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…