Hxsj T66 500TL'ye alınır mı?

Bütçe
500tl

uxur

Hectopat
Daha fazla  
Bu mouse alınır mı? Temu'da vergiyle beraber 500TL'ye denk geliyor masam fazla büyük değil, o yüzden kablolu mouse işimi zorlaştırıyor. Bu fiyata daha iyi mouse var mı önerebileceğiniz?

Hocam selamlar benimde 500 lira bütçem var aslında konu açmıştım birde size sormak istiyorum claws nexsus x1 alınır mı ne düşünüyorsunuz?.

Hocam selamlar benim de 500 lira bütçem var aslında konu açmıştım bir de size sormak istiyorum claws nexsus X1 alınır mı? Ne düşünüyorsunuz?

O fiyat bandında bir de Monster Pusat reflex mouse var ona da bak özelliklerini epey sitesinde karşılaştır. Önemli olan Hz bence DPI 4Binden sonra önemi yok.

O fiyat bandında bir de Monster Pusat reflex mouse var ona da bak özelliklerini epey sitesinde karşılaştır. Önemli olan Hz bence DPI 4Binden sonra önemi yok.
Hocam aldım az önce 1K Hertz 12800 dpi A825 sensör fiyatı da gayet iyiydi.

Hocam dediğiniz mouse 1.600 lira.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250612-124934.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 26
Hocam aldım az önce 1K Hertz 12800 DPI A825 sensör fiyatı da gayet iyiydi.

Hocam Trendyol'da 8000 DPI siyah mouseden bahsediyorum

Hocam aldım az önce 1K Hertz 12800 DPI A825 sensör fiyatı da gayet iyiydi.

Hayırlı olsun bu fiyata siyah kablosuz 125Hz mouse bulursun en fazla,kalitesi ve sağlamlığı nasıl farenin iyi mi?

Dosya Ekleri

• IMG_0017.png
    175,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Hocam Trendyol'da 8000 DPI siyah mouseden bahsediyorum

Hayırlı olsun bu fiyata siyah kablosuz 125Hz mouse bulursun en fazla,kalitesi ve sağlamlığı nasıl farenin iyi mi?
Valla yeni bir marka piyasada, insanlar genel olarak memnun gözüküyor monster mouse güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…