HY300 projektörü alınır mı?

vybron

Picopat
Yer
Batı Avrupa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz (12 CPUs)

NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB VRAM

16GB RAM
Meslek
Öğrenci
AliExpress ve Amazon benzeri sitelerde HY300 diye bir projektör satılmakta. Çok kez reklamını gördüm ve incelemelerin çoğu olumlu. Önerir misiniz?

Ben aldım çok kötü değil o fiyata iyi ama çok bir şey bekleme. Laptoptan veya TV'den izlediğin gibi kaiteli olmaz. Ama görüntüye çok takılmayan biriysen sorun yok. Ortası net oluyor ama köşelere gitikçe bulanıklaşıyor ama dizi izlerken çok fark etmezsin köşelerde çok nesne olmaz zaten bir de lensi çok kaliteli olmadığından karanlık ekranda beyaz yazılarda ışık sızması oluşuyor onu geliştirici ayarlardan görüntü ayarlarını düzenleyerek biraz düzeltebiliyorsun. Alırsan ben bu görüntü ayarlarını kullanıyorum en az böyle oluyor bende. Backlight = 60 / contrast = 30 / brightness = 70 / sharpness = 60 / color = 40 / tent = 50 /Dynamic Backlight = ON / TNR= Low / DİĞERLERİ OFF / GAMA=1.8 FİYAT PERFORMANS BİR CİHAZ BENCE AMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR BİR DE SANA BOZUK CİHAZ GELME OLASILIĞI VAR SORUN ÇIKMASINI İSTEMİYORSAN TAVSİYEM AMAZON'DAN AL. HOPÖRLERİ ÇOK KÖTÜ DEĞİL FİLM FALAN İZLERSİN AMA DAHA KALİTELİ BİR SES İSTERSEN HARİCİ BİR SES KAYNAĞI BAĞLARSIN. ÇOK GÜRÜLTÜLÜ BİR CİHAZDA DEĞİL SESİZ ÇALIŞIYOR. GÖRÜNTÜ KALİTESİDE FENA DEĞİL.

Geliştirici ayarlarını nasıl açtınız?

Geliştirici ayarlarını nasıl açtınız?
Ana menüden hazırlanmak (çark) yazana yere gel. Sonra sağ altta hakkımızda var ona gir. Tekrar hakkımızda çıkacak tekrar gir. Ürün modeli, sürüm yazan bir sayfa çıkacak, çıktığında kumandanın ok tuşuna sürekli bas. Aşağıda Kurulum modu açık yazacak o zaman aktif hale gelecek.

Android 13 olduğu için maalesef geliştirici seçeneklerini açsam da parlaklık ve diğer ayarların menüsü ortada yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…