Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 28 Eylül 2023 #1 Ben bu linkten https://github.com/NotMedic/HelloWorld HelloWord.exe diye bir dosya indirmiştim. Dosyayı açmadım, virüs bulaşır mı?
Ben bu linkten https://github.com/NotMedic/HelloWorld HelloWord.exe diye bir dosya indirmiştim. Dosyayı açmadım, virüs bulaşır mı?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 28 Eylül 2023 #2 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 28 Eylül 2023 #3 Nizel G dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Dosyayı açmadım virüs bulaşır mı?
Nizel G dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Dosyayı açmadım virüs bulaşır mı?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 28 Eylül 2023 #4 Açmazsan bir şey olmaz. Açacaksan diye inceliyorum. Konuya da tarama linkini koy bundan sonra, ekran görüntüsü boş bir şey.
Açmazsan bir şey olmaz. Açacaksan diye inceliyorum. Konuya da tarama linkini koy bundan sonra, ekran görüntüsü boş bir şey.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 28 Eylül 2023 #5 Nizel G dedi: Açmazsan bir şey olmaz. Açacaksan diye inceliyorum. Konuya da tarama linkini koy bundan sonra, ekran görüntüsü boş bir şey. Genişletmek için tıkla... Yani dosyaya bastım dedi ki bu dosyayı açabilecek uygulama yok Play Store'da aransınmı dedi.
Nizel G dedi: Açmazsan bir şey olmaz. Açacaksan diye inceliyorum. Konuya da tarama linkini koy bundan sonra, ekran görüntüsü boş bir şey. Genişletmek için tıkla... Yani dosyaya bastım dedi ki bu dosyayı açabilecek uygulama yok Play Store'da aransınmı dedi.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 28 Eylül 2023 #6 Fnrbhce dedi: Dosyayı açmadım virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Trojan varyantı olabilir. Windows virüsü bu. Android'e bir şey olmaz.
Fnrbhce dedi: Dosyayı açmadım virüs bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Trojan varyantı olabilir. Windows virüsü bu. Android'e bir şey olmaz.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 28 Eylül 2023 #7 Nizel G dedi: Trojan varyantı olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 28 Eylül 2023 #8 @Fnrbhce Telefona bir şey olmaz. Takma kafana.
Fnrbhce Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 472 Çözümler 1 28 Eylül 2023 #9 Nizel G dedi: Trojan varyantı olabilir. Windows virüsü bu. Android'e bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Android'e virüs bulaşmaz eminsin değil mi en son fotoğraf dosyanın içindekiler hybrid analysiste taratınca gösterdi dosyanın içinde ne olduğunh.
Nizel G dedi: Trojan varyantı olabilir. Windows virüsü bu. Android'e bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Android'e virüs bulaşmaz eminsin değil mi en son fotoğraf dosyanın içindekiler hybrid analysiste taratınca gösterdi dosyanın içinde ne olduğunh.
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 6 28 Eylül 2023 #10 Fnrbhce dedi: Yani dosyaya bastım dedi ki bu dosyayı açabilecek uygulama yok Play Store'da aransınmı dedi. Genişletmek için tıkla... Dostum, tahminimce saçma Telegram panel gruplarından checker veya başka bir hile benzeri uygulama yüklemeye çalışmışsın ama ben yine de sorayım, nereden buldun bu linki/uygulamayı?
Fnrbhce dedi: Yani dosyaya bastım dedi ki bu dosyayı açabilecek uygulama yok Play Store'da aransınmı dedi. Genişletmek için tıkla... Dostum, tahminimce saçma Telegram panel gruplarından checker veya başka bir hile benzeri uygulama yüklemeye çalışmışsın ama ben yine de sorayım, nereden buldun bu linki/uygulamayı?