Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #1 Bıçak almak için yavaş yavaş biriktiriyordum. Şu an bu geldi 31-32 dolar bandında. Şu an satmalı mıyım bekletmeli miyim sizce?
Bıçak almak için yavaş yavaş biriktiriyordum. Şu an bu geldi 31-32 dolar bandında. Şu an satmalı mıyım bekletmeli miyim sizce?
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2025 #2 Hera092 dedi: Bıçak almak için yavaş yavaş biriktiriyordum. Şu an bu geldi 31-32 dolar bandında. Şu an satmalı mıyım bekletmeli miyim sizce? Genişletmek için tıkla... hocam içerisindeki desenlerin piyasası yaklaşık olarak aynı seyirde gidiyor bana değerlenmez gibi geldi, bence satmanız daha iyi olur
Hera092 dedi: Bıçak almak için yavaş yavaş biriktiriyordum. Şu an bu geldi 31-32 dolar bandında. Şu an satmalı mıyım bekletmeli miyim sizce? Genişletmek için tıkla... hocam içerisindeki desenlerin piyasası yaklaşık olarak aynı seyirde gidiyor bana değerlenmez gibi geldi, bence satmanız daha iyi olur
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.357 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Ağustos 2025 #3 Değerinin düşeceğini sanmıyorum, uzun vadede belki artabilir. Eğer skin falan alacaksan satabilirsin ama ihtiyacın yoksa bence satma.
Değerinin düşeceğini sanmıyorum, uzun vadede belki artabilir. Eğer skin falan alacaksan satabilirsin ama ihtiyacın yoksa bence satma.