Hydra R6 RGB Full color alınır mı?

Ben kullanıyorum full color değil ama. Birkaç mod eksiği var sadece bir de ses açma-kısma tuşu renksiz. Ben indirimde 290 TL'ye almıştım çok önceden o zaman o fiyata alınabilecek en mantıklı buydu. Hala kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Yazılım üzerinden de makro falan yapılabiliyor. 400 TL üstü fiyata alacaksanız hiç almayın değmez çünkü. 400 TL fiyata alacağınız çok daha iyi klavyeler var.

Anladım dostum yani yine en iyi F/P olsun kalite olsun Cooler Master CK 350 diyorsunuz?

İlk defa XPG diye bir marka duyuyorum daha önce hiç denk gelmedim kaliteli midir Cooler Master'dan daha mı iyi bu.
Dostum bu tarz firmalar zaten kaliteli firmalar. Hepsinin modelleri ayrı. Ama eşit diyebiliriz gayet güzeller çünkü.
Anladım dostum yani yine en iyi F/P olsun kalite olsun Cooler Master CK 350 diyorsunuz?

Gerçekten bu ekipmanlara verdiğimiz paralara çok üzülüyorum. Elalem kendi parasıyla 60 birim para veriyor alıyor klavyeleri biz burada 500-550 birim paradan bahsediyoruz... Ah çok yazık çok. Konumuza gelecek olursak hocam siz şu an aklınızda bir fikir belirtmek için açmışsınız konuyu. Fakat 1-2 ay sonra alacağım diyorsunuz. Bu nedenle size tavsiyem beklemeniz. Çünkü 1-2 ay sonra kim öle kim kala. O zaman bir daha konu açın daha iyi yardımcı oluruz. Çünkü şimdi bakarsınız alacağınız zaman bir bakmışsınız klavye olmuş 900 TL. Ben yazın Corsair K68 aldım 500 TL'ye şu an olmuş 900 şaka gibi. O yüzden dediğim gibi alacağınız zaman konuyu bir daha açın.

Anladım dostum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…