Hydra R6 RGB / R6 Full RGB alınır mı?

300 TL olsaydı alınırdı fakat 500 TL verilmez o klavyeye. Bütçenizi söylerseniz daha iyi tavsiye yapabiliriz.

Şu an 440 küsür TL mayıs sonuna doğru alacağım babam da 100 150 TL ekleme yapacak ancak ben Full RGB mekanik ve bilek destekli bir klavye istiyorum o yüzden Rampage diyorum sizin öneriniz nedir?

İsteklerinizi en çok karşılayan G410 modeli. Bu üç klavye de sizin attığınız klavyeden kat kat daha iyi.

Önceden G410 kullanıyordum yaklaşık 2 ay sonra bazı tuşları çalışmamaya başladı basıyordum algılamıyordu garantiye gönderdim. Sorununuz çözüldü dendi 1 ay sonra geri bozuldu hiç anlamadığım bir şekilde. Şu an Hydra R6 Plus ile yazıyordum 2.el olarak satın aldım bir arkadaşımdan yaklaşık 4 ay önce 200 TL'ye ama Rampage'ye o kadar nefret kusmalarına anlam veremedim. Tabii ki bu klavyeye 500 600 TL para vermek saçma ama ucuza bulursanız bence alabilirsiniz. Bunun dışında BlackWidow tavsiye ederim.
Hatta şu an indirimde Rampage Hydra R6 Full Color Rgb Aluminyum Kaplama Mekanik Klavye - n11.com eğer isterseniz alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…