Hydra R6 vs Corsair K55

Heiwa

Kilopat
Bundan önce bi' konu açmıştım ama bütçemi yükseltebildim (y) İlk olarak biliyorum Rampage kalitesiz bi' marka ama açıkçası gerek bilek desteği, gerek Türkçe karakterli olması ve mekanik olması beni cezbetti :D K55 de çok güzel ama mekanik değil, Türkçe karakteri yok (n) K55 RGB, Hydra R6 kırmızı LED'li. Bütçem 250-270 TL dışına çıkmayacak şekilde önerilere açığım.

G610 hangi Switch kullanıyor? Ben kırmızı veya mavi olmasını istiyorum, mümkünse bilek desteği olması çok iyi olur. Bütçemi 300 TL yapabilirsem böyle bi' klavye bulabilir miyim? Veya en az ne kadar yapmam gerekir bütçemi?

Hocam Zalman'da Kailh kullanıyor sanırım. Bloody'de 8 tuş mekanik :( G213 mekanik değil :cry:
Zalman'da kullanıyor ancak Zalman'ın mekanik klavyeside kaliteli değilki, 6 ay kullandım. Düşürmedim, kırmadım. Birgün kaltığımda 'A' tuşu çalışmıyordu. Şimdi rafta bana bakıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı