ErenEksen

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar Hylou GT 1 Plus kulaklığımın APTX desteğini kullanabilmek için geliştirici ayarlarına girmiş bulunsam da karşıma birçok aptX çıktı. İnternetten araştırdığımda ise adaptivenin en iyisi ve en geniş bant genişliğine sahip olduğunu öğrendim ama burada kafamı karıştıran şey aptX destekli olduğu için ben tüm aptX sürümlerini kullanabilir miyim? Yoksa sadece kulaklığın desteklediği aptX sürümlerini mi? Öyle ise bunlar hangileridir?
Telefonum: Redmi Note 6 Pro.

Screenshot_5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hepsini kullanamazsınız. O kulaklıkta sadece "Apt-X" desteği var, yani Apt-X LL veya Apt-X HD ya da Apt-X Adaptive codeclerini kullanamazsınız. Düz olanı seçmelisiniz.
Ancak benim anlamadığım şey, telefonununuz bunu otomatik olarak algılayamaması.

Hocam hepsini kullanamazsınız. O kulaklıkta sadece "Apt-X" desteği var, yani Apt-X LL veya Apt-X HD ya da Apt-X Adaptive codeclerini kullanamazsınız. Düz olanı seçmelisiniz.
Ancak benim anlamadığım şey, telefonununuz bunu otomatik olarak algılayamaması.
Açıkçası telefon otomatik algılıyor mu hiçbir fikrim yok. aptX'in açık olduğuna dair herhangi bir gösterge yok o yüzden elle mi seçilmeli diye düşündüm. AptX adı altında AAC kullanıyor olsaydım pek hoş olmazdı 😁.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı