Hyosung GT 250R alınır mı?

Etluseem

Hectopat
Hyosung GT250 r almayı düşünüyorum. 2011 ile 2016 model arası bir motor alacağım. Aktif olarak kullanan, kullanmış olan ya da çevresinde kullanan varsa motor hakkında bilgi verebilir mi? Usta dışında herhangi bir sorun çıkarır mı? Alınmaya değer mi? RKS grace 202 sahibiyim racing almak istiyorum ve alabileceğim tek racing GT250 r gibi duruyor.

Parça bulamazsın, parçayı bulsan yaptıracak usta bulamazsın, usta motoru görünce uğraşmak istemez daha yaygın motorları kolayca yapıp aynı parayı alacağı için sürekli ertelenirsin. Satmak istesen elinden çıkaramazsın, tavsiyem piyasası olan motorlara yönelmen, bütçene uygun olarak RS 200 tavsiye ederim, parçası bakkalda bile bulunuyor. Bütçeni aşıyor mu bilmiyorum ancak 2. el 2011 sonrası CBR 250 racing olarak RS 200'den çok daha fazla tatmin eder.

Parça bulamazsın, parçayı bulsan yaptıracak usta bulamazsın, usta motoru görünce uğraşmak istemez daha yaygın motorları kolayca yapıp aynı parayı alacağı için sürekli ertelenirsin. Satmak istesen elinden çıkaramazsın, tavsiyem piyasası olan motorlara yönelmen, bütçene uygun olarak RS 200 tavsiye ederim, parçası bakkalda bile bulunuyor. Bütçeni aşıyor mu bilmiyorum ancak 2. el 2011 sonrası CBR 250 racing olarak RS 200'den çok daha fazla tatmin eder.

Arkadaşımda 2014 CBR 250 var 130 bin istiyor. Bütçem 90-100 bin arası o yüzden GT250 r almayı düşünüyorum. Hem duruşu hem gidişi olsun istiyorum. Usta konusunu araştıracağım Muğla'da yaşıyorum sanırım fethiyede var ama emin değilim tam olarak. Biraz daha araştırmam gerekiyor. Ama okuduğum kadarıyla parça konusunda sıkıntısı yokmuş sanırım bölgeyle alakalı. Hep içimde racing alma hevesi vardı bütçem yetmediği için grace 202 aldım aklımda 4 motor var CBR250R25 250sr ve GT250 r. İçlerinden en hoşuna giden GT250 r. Ve bu üçüne kıyasla daha uygun fiyat olarak. Bütçeme uyan bir motor.

250sr hiç bulaşma Çin malı, R25 fiyatları malum, CBR 250'ye de bütçe yetmiyorsa tek seçenek kalıyor. En iyi motor bindiğin motordur GT250r hanene hayırlı olsun. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı