Hasan Egemen Kılıç Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 633 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayar fiyatlarına bakıyordum, böyle bir sistem beğendim. Özelliklerine göre fazla ucuz ve monitör de bayağı ucuz geldi. Normal mi bu fiyat? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Fiyatta bir anormallik yoksa almayı düşünüyorum. Vatan'da da aşağı yukarı aynı fiyat. Bana biraz garip geldi.
Arkadaşlar bilgisayar fiyatlarına bakıyordum, böyle bir sistem beğendim. Özelliklerine göre fazla ucuz ve monitör de bayağı ucuz geldi. Normal mi bu fiyat? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Fiyatta bir anormallik yoksa almayı düşünüyorum. Vatan'da da aşağı yukarı aynı fiyat. Bana biraz garip geldi.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 8 Temmuz 2022 #2 Monitör TN, o yüzden ucuz. Sistemler zaten ucuzlamaya başladı. Normal yani, güvenilir.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 8 Temmuz 2022 #3 7.000 TL'ye daha iyi bir sistem yok.