Hyper 212 2. Fan Takımı

dantecora

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Cooler Master Hyper 212 soğutucusuna elimde bulunan 12 cm ledli fan takmayı düşünüyorum sizce faydası olur mu ? Birde bu fanı nereye doğru takmalıyım dışarı mı üfleyecek içeriye mi ?

@dantecora Sercan bey taktığınız da sıcaklıklarda bir değişiklik oldu mu paylaşabilir misiniz ? Bende geçen gün Cooler Master sickle flow fan taktım 2. fan olarak bendeki sıcaklıklar da fark olmadı. Bir de szinkilere bakayım sorun bende mi değil mi anlamadım.

Merhaba,

Henüz 2. fanı takmadım. Taktıktan sonra sizi bilgilendiririm.

Pull - Push yapacak şekilde monte et, birisi havayı ısı yapraklarına çekerken diğeri ise bu havayı çekip egzoz fanına doğru yönlendirsin.
Galiba Intel tabanlı bir sistem kullanıyorsun, eğer öyle ise fanlar egzoz fanına bakacak şekilde monte edilebilir.
Kısacası aşağıdaki resmi baz alarak yap montajını :

İkisinin dönme hızları ne olmalı öenmli m,i far edermi. Bende 212 evo ya pull push yaptım. Fakat egsoza üfleyen arkadaki fan 1800 rpmde dönüyor ayarlanmıyoru çünkü 3 pinli olduğundan. Oysa orjinali 700 rpm hızda dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…