erayorbeyi5885 Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 Anakart Biostar B550MH (mATX) İşlemci Ryzen 5 5600 Oyunlarda işlemcinin ısısı 90 dereceleri görüyor, bazen de geçiyor bile. Stok soğutucuyla kullanıyorum. Bütçeme göre 2 soğutucu buldum. Hangisi sizce? Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Cooler Madter Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Cooler Madter Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com ZALMAN CNPS10X OPTIMA II 1x120mm RGB FANLI SİYAH İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN CNPS10X OPTIMA II 1x120mm RGB FANLI SİYAH İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Oyunlarda işlemcinin ısısı 90 dereceleri görüyor, bazen de geçiyor bile. Stok soğutucuyla kullanıyorum. Bütçeme göre 2 soğutucu buldum. Hangisi sizce? Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Cooler Madter Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Cooler Madter Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com ZALMAN CNPS10X OPTIMA II 1x120mm RGB FANLI SİYAH İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN CNPS10X OPTIMA II 1x120mm RGB FANLI SİYAH İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
M M5Sakarya Centipat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 801 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #2 Bu soğutucuyu çok öneriyorlar forumda. Ben de buna gözü diktim. Yorumlara bakınca soğutmasının iyi olduğu anlaşılıyor. ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu soğutucuyu çok öneriyorlar forumda. Ben de buna gözü diktim. Yorumlara bakınca soğutmasının iyi olduğu anlaşılıyor. ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe