Hyper 212 evo Fan tavsiyesi

Roquish

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi sosyaller.
Hyper 212 evo için 2 adet fan tavsiyesi lazım. Hyper 212 evo kendinden gelen orijinal fan egsoz fanı yapıcam tabi bunun için 2 adet sessiz ve sağlam bir şekilde soğutacak fan alcam.
Tavsiyenizi bekliyorum.

FX6300 ile 4.5 GHz stabil oc, oyunlar da max 47° gördüm.

Fan hızı nasıl? Fanın ses durumu ne ?

Hocam Hyper evo 212 için alıcaksanız 14 cm lik fan olduğu için uygun değil fakat 12 cevirebilirsiniz ufak bi optimize ederek. Ben 12 cm için yeni vida delikleri açtım ve açıkta kalan 2 cm de kapattım akımı düşürmesin diye zaten Türkiye içersinde alabilceğiniz en sessiz 110 cfm akım verebilcek tek fan diyebilirim.

Radyatör ve Cpu soğutucusu fanı için önemli olan Cfm değil statik basınçtır. Akasa Venom alabileceğiniz en sesli fanlardandır. Yeni takıp, bir süre boyunca bilgisayarı ilk açtığınızda helikopter kalkıyor sanarsınız. CPU fanı için Cooler Master Blade Master öneririm.

Ses konusunda ve soğutma değerlerinde iddalarınızı yalanlıyabilirim. 12 cm çevirme sırasın da ölçüleri yanlış aldım yani cpu tam oturmadı ve buna rağmen ses düşük ve ayrıca cpu boştaki sıcaklık 25° gerisini siz düşünün.

Bütçe farketmez ama Akasa venom viper 14cm aldım.
Gayet güzel bir tercih yapmışsın, işlemci ısınmadığı zamanlar zaten oldukça düşük devirlerde çalışacaktır. Gerekirse 80CFM havayı 29dB ses seviyesine gelerek de üfleyebilecek bir fan. Ayrıca 4 pinli yani CPU soğutucusu için uygun.

Hayırlı olsun diyelim. Fanları Pull-Push tekniğine göre yerleştirmişsinizdir gerçi ancak yinede hatırlatayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…