Afrojack
Megapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Cooler Master Hyper 212 EVO işlemci soğutucusunun orijinal olan fanı kendiliğinden çalışmayı durdurdu. Cpu_Fan slotuna veya anakarttaki herhangi bir slota taktığımda çok kısa bir süre dönmeye çalışıyor, fakat başaramayıp duruyor. Videoda görebileceğiniz gibi dönüşünde herhangi bir sıkıntı yok, elimle çevirirsem bir süre sonra kendiliğinden duruyor. LED' leri de yanmıyor. Fanı kullandığım süre en fazla 1 senedir. Uzun zaman kullansam, " Ömrü bitti herhalde. " deyip geçeceğim, ama o da değil. Donanımsal bir sıkıntı mıdır, çözümü var mıdır ? Yardımcı olabilirseniz, sevinirim. Teşekkürler.
Bu arada güç kaynağına takıp deneme önerisi olacak arkadaşlar için söylüyorum. Fan CPU fanı olduğu için 4 pinli ve benim güç kaynağımda 4 pinli herhangi bir giriş yok. O yüzden öyle bir seçeneğim olmayacak.
Bu arada güç kaynağına takıp deneme önerisi olacak arkadaşlar için söylüyorum. Fan CPU fanı olduğu için 4 pinli ve benim güç kaynağımda 4 pinli herhangi bir giriş yok. O yüzden öyle bir seçeneğim olmayacak.