Hyper 212 EVO İşlemci Fanı Dönmüyor

Afrojack

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Cooler Master Hyper 212 EVO işlemci soğutucusunun orijinal olan fanı kendiliğinden çalışmayı durdurdu. Cpu_Fan slotuna veya anakarttaki herhangi bir slota taktığımda çok kısa bir süre dönmeye çalışıyor, fakat başaramayıp duruyor. Videoda görebileceğiniz gibi dönüşünde herhangi bir sıkıntı yok, elimle çevirirsem bir süre sonra kendiliğinden duruyor. LED' leri de yanmıyor. Fanı kullandığım süre en fazla 1 senedir. Uzun zaman kullansam, " Ömrü bitti herhalde. " deyip geçeceğim, ama o da değil. Donanımsal bir sıkıntı mıdır, çözümü var mıdır ? Yardımcı olabilirseniz, sevinirim. Teşekkürler.

Bu arada güç kaynağına takıp deneme önerisi olacak arkadaşlar için söylüyorum. Fan CPU fanı olduğu için 4 pinli ve benim güç kaynağımda 4 pinli herhangi bir giriş yok. O yüzden öyle bir seçeneğim olmayacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her olasılığı denediysen yeni fan alman gerek gibi.
Amaç olmazsa yeni bir fan almaktan ziyade, bu fanı kullanılır hale getirmek. Çözebileceğim bir sorun ise onu danışmak istedim. Kenarda duruyor fan, sinirimi bozuyor. :D

Hocam öneri için teşekkürler. Fakat geçen sene Amazondan aldığım Corsair AF120 ' nin ikili paketine bile bu kadar para vermemiştim. Buna bu kadar hayatta vermem, kalsın :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı