Merhaba, Hyper 212 LED kule tipi sıvı soğutmam vardı. AM3 soketten AM4 sokete geçiş yaptım ve soğutucunun AM4 desteği yok. Ben de gerekli ölçüleri alarak SolidWorks üzerinden kendi tasarımımı yaptım. Görseller aşağıdaki gibidir. Stl ve SolidWorks dosyalarını da yakın zamanda paylaşacağım.
Merhaba, Hyper 212 LED kule tipi sıvı soğutmam var. AM3 soketten AM4 sokete geçiş yaptım ve soğutucunun AM4 desteği yok. Ben de gerekli ölçüleri alarak SolidWorks üzerinden kendi tasarımımı yaptım. Görseller aşağıdaki gibidir. Stl ve SolidWorks dosyalarını da yakın zamanda paylaşacağım.
Evet kule tipi soğutma Cooler Master Hyper 212 LED modeli için. Aktif olarak şuan kullanmıyorum daha önceden bu projeyi yapmıştım bugün paylaşmak istedim. Solidworks ve stl dosyalarını başka bir siteye yükledim işlenmesini bekliyorum. Bu sayede sizlerde üzerinde oynamalar yapabileceksiniz. Not: Sadece solidworks 2020 ile düzenlemeler yapılabilir.
Merhaba, Hyper 212 LED kule tipi sıvı soğutmam vardı. AM3 soketten AM4 sokete geçiş yaptım ve soğutucunun AM4 desteği yok. Ben de gerekli ölçüleri alarak SolidWorks üzerinden kendi tasarımımı yaptım. Görseller aşağıdaki gibidir. Stl ve SolidWorks dosyalarını da yakın zamanda paylaşacağım.