Hyper 212 LED İkinci Fanın Yönü Nasıl Olmalı?

Yer
KaPTaN LeVi

Bu fana Akasa Viper 12 cm fan taktım ama yönünü nasıl takacağımı bulamadım, ben de egzoz doğru üfleyecek şekilde taktim sizce doğru mu taktım?

Bunun 2 fanlı olanı var turbosu videosunu izledim ikisi de ortadaki demire üfleyecek şekilde takılmış yani; > demir < böyle.
Ben ise böyle taktım; < demir < doğrusu nasıl olacak?

Orjinal fanı kasa kapağı tarafına yakın taktığım Akasa Viper egzoz fan tarafına yakın.

Son düzenleme:
Doğru takmışsın fakat deneyimlerime göre eğer kasanın üst kısmında fan takacak yer mevcut fakat fan takılı değilse işlemciye o 2. fanı takacağına kasanın üste sıcak havayı dışarı atacak şekilde taksan daha iyi olur. Kasa içindeki sıcak hava ne kadar çabuk dışarı atılırsa o kadar iyidir.

Üst tarafa da 2 tane akasa viper 14 cm takılı durumda önde 1 tane var bir de işlemciye 2 fan takılı egzoz fanım ve öndeki 1 tane daha fan yeri boş. 110 TL vermek istemediğim için şuan almayı düşünmüyorum ileride alırım.

1 tane egzoz fanı almak istiyorum ama işlemciyi yükseltmek lazım. i3 6098P kullanıyorum 800 TL param var. i7 almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…