Tasdelen01
Hectopat
Aynı fiyata Arctic'te alabilirsiniz. Sonrasında bir fan daha ekleyebilirsiniz. Kutu içeriğinde de bu imkana yer verilmiş.
Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports kule tipi işlemci soğutucu...www.teknobiyotik.com
Herkes Freezer 34 önerecek ama kozmetiği de düşünürsek ben 212 Spectrum alırdım sanırım.
Teknobiyotik, en uygun fiyattan satmakta. Ekstra ödemek isterseniz buyurunuz:Teknobiyotik harici bir site önerirseniz iyi olur.
Aerocool Cylon 4 ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4) | TeknobiyotikTeknobiyotik, en uygun fiyattan satmakta. Ekstra ödemek isterseniz buyurunuz:
Arctic Freezer 34 Esports Intel AMD Kırmızı İşlemci Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Arctic Freezer 34 Esports Intel AMD Kırmızı İşlemci Soğutucu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Arctic Freezer 34 Esports Intel AMD Kırmızı İşlemci Soğutucu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Piyasada tek fanlı modeller fazlasıyla bol. Performansları ise fiyatlarına göre ufak tefek farklar içerebiliyor. İvme yukarı doğru olursa bu konuda değişiyor. Size Arctic önerisi sundum. Çünkü ekstra bir fan eklemesi yapabileceğiniz imkan tanınmış. Yoksa Youtube üzerinden her ürünün sonuçlarına bakabilirsiniz.
Herkes Freezer 34 önerecek ama kozmetiği de düşünürsek ben 212 Spectrum alırdım sanırım.
Piyasada tek fanlı modeller fazlasıyla bol. Performansları ise fiyatlarına göre ufak tefek farklar içerebiliyor. İvme yukarı doğru olursa bu konuda değişiyor. Size Arctic önerisi sundum. Çünkü ekstra bir fan eklemesi yapabileceğiniz imkan tanınmış. Yoksa Youtube üzerinden her ürünün sonuçlarına bakabilirsiniz.