Hyper 80+ Pro 650W alınır mı?

RileyT

Centipat
Daha fazla  
FSP Hyper Pro'nun bu modeli alınır mı?

550W olan modelini kullanıyorum alınır.

Hocam Bronze sertifikası yerine Bronze'dan daha iyi bir sertifika mı terci etmeliyiz? Kafam karıştı biraz. Sonuçta en düşük kalite sanırım aralalarında Bronze.

Hocam Bronze sertifikası yerine Bronze'dan daha iyi bir sertifika mı terci etmeliyiz? Kafam karıştı biraz. Sonuçta en düşük kalite sanırım aralalarında Bronze.
PSU'nun kalitesi 80+ sertifikasına bakıp değerlendirilmez. Gayet iyi modeldir FSP Hyper Pro serisi.

Hocam Bronze, Gold vs. sertifika sadece elektrik tasarrufu için diye biliyorum. Daha çok içindeki korumalar, 12V den kaç watt verdiği önemli. Zaten FSP bu konuda kaliteli sorun çıkarmaz. 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yok. Elektrik kesintisinde de hiçbir sorun yaşamadım.

Dediğin ürünü 1 yıldır kullanıyorum. Şu son birkaç ayda çok elektrik kesintisi olmaya başladı bir de üstüne bizim sigortada sıkıntılıydı, o kadar şeyin üstüne sisteme hiç zarar verdirtmedi. Güzel ürün, tavsiye ederim.

Biraz sesli çalışıyor cengaver ama sıkıntı yaşatmaz ben uzay montaj kullanıyorum 4-5 ay olacak sanırsam belki daha fazla sıkıntım yok fanı biraz sesli oluyor uzay sistem olduğu için o da olur.

Biraz sesli çalışıyor cengaver ama sıkıntı yaşatmaz ben uzay montaj kullanıyorum 4-5 ay olacak sanırsam belki daha fazla sıkıntım yok fanı biraz sesli oluyor uzay sistem olduğu için o da olur.

Bende çok arada kaldım.Ses olayını birçok kişiden duydum dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…