Becerirsin kardesim abartildigi kadar zor bir sey degil. Videolari dikkatli izle yeter. Bir de makas seklindeki ayaklari ayarlarken uctaki vidalari uygun delige getirmen gerekecek. Vidayi zorlayarak yerine getirmeye ugrasma. Alttan birazcik kaldirinca tirnaktan kurtuluyor ve o sekilde uygun yere oturtuyosun vidayi. Ben takarken yalnizca bu noktada biraz sikinti cekmistim. Fan yonune dikkat etmeyi unutma.
Becerirsin kardesim abartildigi kadar zor bir sey degil. Videolari dikkatli izle yeter. Bir de makas seklindeki ayaklari ayarlarken uctaki vidalari uygun delige getirmen gerekecek. Vidayi zorlayarak yerine getirmeye ugrasma. Alttan birazcik kaldirinca tirnaktan kurtuluyor ve o sekilde uygun yere oturtuyosun vidayi. Ben takarken yalnizca bu noktada biraz sikinti cekmistim. Fan yonune dikkat etmeyi unutma
Yapabileceğimi düşünüyorum ya...
Fan yönü derken? AMD tabanlı sistemlerde de egzoz fanına bakacak şekilde takılabiliyor demişti bir arkadaş Thermaltake Contac30 başlığında.
İfadesi de şu;
"Fanı bazı arkadaşlar amd sistemde sadece alttan yukarı veya aşağı doğru takılıyor demiş bu bilgi tamamen yanlış.İçinden çıkan amd parçalarını resimdeki gibi yaparsanız egzoz fana doğru( ram'ler den arka tarafa doğru) kurabilirsiniz"
Bu şekilde takabilir miyiz, benim üstte de egzoz fanlarım var, yoksa yukarıya üfleyecek şekilde mi takmalı?
Üst ya da arka egzos fanına bakmalı. Yukarıda alıntı yaptığın arkadaşın da dediği gibi arka egzos fanına bakacak sekilde de takılabiliyor(Şahsen denedim). Ama senin üstte de egzos fanı var ise iki sekilde de olabilir. Ram ler açısından avantajlı konum hangisi ise onu tercih et.