bbarann Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 Yeni indirdiğim Hyper Front oyununa girdiğim zaman bu ekranda bekletiyor ve hiçbir ilerleme olmuyor Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
Josue35 Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 103 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anestezi Teknisyeni- TTCBS 21 Temmuz 2022 #2 5 dakikaya yakın beklemen lazım o ekranda sonra kendisi bitince farklı menü geliyor. Artı 0 Eksi
Beyaz kuş Yoctopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 Bende olmuyor 10 dakikaya yakın bekledim olmadı. Nasıl olur acaba? Artı 0 Eksi
J JekiBoy Hectopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 35 10 Ağustos 2022 #4 Beyaz kuş dedi: Bende olmuyor 10 dakikaya yakın bekledim olmadı. Nasıl olur acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle olmuştu o ekran açıkken Wi-Fi'yi kapat aç yapmıştım meğerse güncelleme yapıyormuş. İnternet hızım yavaş olunca bende arkadaş gibi beklemiştim o ekranda. Artı 0 Eksi
Beyaz kuş dedi: Bende olmuyor 10 dakikaya yakın bekledim olmadı. Nasıl olur acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle olmuştu o ekran açıkken Wi-Fi'yi kapat aç yapmıştım meğerse güncelleme yapıyormuş. İnternet hızım yavaş olunca bende arkadaş gibi beklemiştim o ekranda.