Tunahankocaer0 Centipat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Oyunu açıp maça giriyorum oyun siyah ekran gözüküyor. Ateş etme ayarlar falan var.
D dengza Yoctopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #2 Tunahankocaer0 dedi: Oyunu açıp maça giriyorum oyun siyah ekran gözüküyor. Ateş etme ayarlar falan var. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor kanka. Düzelttin mi? Tunahankocaer0 dedi: Oyunu açıp maça giriyorum oyun siyah ekran gözüküyor. Ateş etme ayarlar falan var. Genişletmek için tıkla... düzeldi mi kanka Tunahankocaer0 dedi: Oyunu açıp maça giriyorum oyun siyah ekran gözüküyor. Ateş etme ayarlar falan var. Genişletmek için tıkla... Tunahankocaer0 dedi: Oyunu açıp maça giriyorum oyun siyah ekran gözüküyor. Ateş etme ayarlar falan var. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi kanka. Bende de oluyor da nasıl düzelttin? Son düzenleme: 9 Eylül 2022
Tunahankocaer0 dedi: Oyunu açıp maça giriyorum oyun siyah ekran gözüküyor. Ateş etme ayarlar falan var. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor kanka. Düzelttin mi? Tunahankocaer0 dedi: Oyunu açıp maça giriyorum oyun siyah ekran gözüküyor. Ateş etme ayarlar falan var. Genişletmek için tıkla... düzeldi mi kanka Tunahankocaer0 dedi: Oyunu açıp maça giriyorum oyun siyah ekran gözüküyor. Ateş etme ayarlar falan var. Genişletmek için tıkla... Tunahankocaer0 dedi: Oyunu açıp maça giriyorum oyun siyah ekran gözüküyor. Ateş etme ayarlar falan var. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi kanka. Bende de oluyor da nasıl düzelttin?