setro7 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Merhaba, cihazım Redmi Note 12 Pro 5G, Hyper OS yüklemek istiyorum ama ROM'u fakeymiş. Global ROM atsam bir şey olur mu?
Merhaba, cihazım Redmi Note 12 Pro 5G, Hyper OS yüklemek istiyorum ama ROM'u fakeymiş. Global ROM atsam bir şey olur mu?
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.231 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 23 Mart 2025 #2 Bootloader kilidi açık ise kolayca yapabilirsiniz global ile EU arasında çok fark var, globalde özellikler biraz daha kısıtlı EU'ya göre.
Bootloader kilidi açık ise kolayca yapabilirsiniz global ile EU arasında çok fark var, globalde özellikler biraz daha kısıtlı EU'ya göre.
setro7 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #3 MaveNN dedi: Bootloader kilidi açık ise kolayca yapabilirsiniz global ile EU arasında çok fark var, globalde özellikler biraz daha kısıtlı EU'ya göre. Genişletmek için tıkla... Atmayı biliyorum ama bir şey olur mu diye dedim telefona.
MaveNN dedi: Bootloader kilidi açık ise kolayca yapabilirsiniz global ile EU arasında çok fark var, globalde özellikler biraz daha kısıtlı EU'ya göre. Genişletmek için tıkla... Atmayı biliyorum ama bir şey olur mu diye dedim telefona.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.231 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 28 Mart 2025 #4 setro7 dedi: Atmayı biliyorum ama bir şey olur mu diye dedim telefona. Genişletmek için tıkla... TR cihazlarında Global ROM var zaten tekrar yüklemek nasıl bir sorun oluştursun? Adımları doğru bir şekilde yaparsan bir problem olmaz.
setro7 dedi: Atmayı biliyorum ama bir şey olur mu diye dedim telefona. Genişletmek için tıkla... TR cihazlarında Global ROM var zaten tekrar yüklemek nasıl bir sorun oluştursun? Adımları doğru bir şekilde yaparsan bir problem olmaz.
setro7 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #5 TR değil yurt dışı.