UtguluEmin
Decapat
Oyunu yeni inirdim açmak istedim oynaya basınca oyun açılmıyor ama arka planda çalışıyor. Her şeyi denedim olmadı ve PC'im kaldırıyor.
PC kaldırıyor demekle iş bitmiyor. Sistemi vermezeniz hiçbir şey söyleyemeyiz.
Ekran kartın mı sordum sana? Tüm sistemi soruyorum.RTX 2060 yeter mi sana.
Ekran kartın mı sordum sana? Tüm sistemi soruyorum.
İşlemci AMD Ryzen 5 3600X 3.8 - 4.4 GHz AM4 İşlemci Multipack Kutusuz Anakart ASUS ROG STRIX B450-F GAMING DDR4 3200MHz OC AM4 ATX Anakart Ekran Kartı ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 SUPER OC 8GB 256 Bit Ekran Kartı Ram GSKILL Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3600 MHz CL16 RGB Ram SSD Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 250 GB SSD 3500/2300 MB/s Güç Kaynağı Corsair VS650 (2018) 650W 80+ Güç Kaynağı Kasa Corsair Spec Omega RGB Beyaz Bilgisayar Kasası
Oyun dosyalarından açmayı dener misin? İlk önce HyperScape_BE.exe'yi açıp ardından HyperScape.exe'yi açarak dener misin? Aynı zamanda Windows 10 kullanıyorsun galiba. Sürümün nedir? Bitdefender antivirüs kullanıyorsan bazı yabancı forumlarda onun engellediğini söylemişler eğer varsa kapatman daha iyi olur. Eğer bu dediklerimi de yaptıktan sonra çalışmazsa Ubisoft'a ticket atabilirsin.RTX 2060 Super / R5 3600X / 16 GB / 250GB M.2 SSD
Oyun dosyalarından açmayı dener misin? İlk önce HyperScape_BE.exe'yi açıp ardından HyperScape.exe'yi açarak dener misin? Aynı zamanda Windows 10 kullanıyorsun galiba. Sürümün nedir? Bitdefender antivirüs kullanıyorsan bazı yabancı forumlarda onun engellediğini söylemişler eğer varsa kapatman daha iyi olur. Eğer bu dediklerimi de yaptıktan sonra çalışmazsa Ubisoft'a ticket atabilirsin.
Ek olarak: Bu linkteki adımları izlersen sorununun çözülme ihtimali de artar diye düşünüyorum.
Windows'Un sürümü ne? Eski bir sürümse ondan kaynaklı olabilir. Öğrenmek için Windows Tuşu+R açılan pencereye winver yazınca öğrenebilirsin. Oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Belki onunda yardımı dokunur.Antivirüs programı kullanmıyorum Win 10 Pro işletim sistemim var ve dediklerini yapınca da oyun açılmadı.
Windows'un sürümü ne? Eski bir sürümse ondan kaynaklı olabilir. Öğrenmek için Windows tuşu+r açılan pencereye winver yazınca öğrenebilirsin. Oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Belki onunda yardımı dokunur.
Peki driverlar güncel mi? Bu da olmazsa aklıma başka bir şey gelmiyor artık. Eğer driverlarda günce olduğu halde açılmıyorsa Ubisofta ticket atarsanız yardım edeceklerdir.Yani 2004 gibi gözüküyor ama olabilir mi oyunun dosyalaını doğrulamayı denedim o da olmadı.
Eki Görüntüle 622072

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.