Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #1 Oyunun dosyalarını doğruladım sildim yeniden yükledim. Drive'larım+Windows'um güncel ama Vulkan-1.dll hatası alıyorum: Sürprizbozan: Sistemim Evet sistemim yeterli değil ama en azından denemek istiyorum.
Oyunun dosyalarını doğruladım sildim yeniden yükledim. Drive'larım+Windows'um güncel ama Vulkan-1.dll hatası alıyorum: Sürprizbozan: Sistemim Evet sistemim yeterli değil ama en azından denemek istiyorum.
Çözüm Bora Dere 13 Eylül 2020 Masaüstüne inmeyecek zaten, sistem dosyalarında bir sorun varsa düzeltecekti. Sorun yokmuş. O halde kartınızın Vulkan desteği olmamasından kaynaklanıyordur.
Masaüstüne inmeyecek zaten, sistem dosyalarında bir sorun varsa düzeltecekti. Sorun yokmuş. O halde kartınızın Vulkan desteği olmamasından kaynaklanıyordur.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #2 Vulkan Driver Support Get the latest Vulkan 1.3 general release drivers and developer beta drivers. developer.nvidia.com Sanırım ekran kartınız yetmiyor. Bence çok da iyi bir oyun değil, üzülme. Artı 0 Eksi
Vulkan Driver Support Get the latest Vulkan 1.3 general release drivers and developer beta drivers. developer.nvidia.com Sanırım ekran kartınız yetmiyor. Bence çok da iyi bir oyun değil, üzülme.
KS KS Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #3 Process Monitor raporum: Logfile.rar drive.google.com Artı 0 Eksi
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #4 Yukarı da attığım linkteki gibi ekran kartın Vulkan desteklemiyor ama yine de arkadaşlar baksın. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #5 Hocam, GT 240 için Vulkan desteği gözükmüyor. @Bora Dere hocam, rapora bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #6 Darkisback dedi: Vulkan Driver Support Get the latest Vulkan 1.3 general release drivers and developer beta drivers. developer.nvidia.com Sanırım ekran kartınız yetmiyor. Bence çok da iyi bir oyun değil, üzülme. Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Hocam, GT 240 için Vulkan desteği gözükmüyor. @Bora Dere hocam, rapora bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant içinde sistemim yetmiyor ama 30+ FPS alabiliyordum (gerçi adam çıkınca drop yiyordum ama) Artı 0 Eksi
Darkisback dedi: Vulkan Driver Support Get the latest Vulkan 1.3 general release drivers and developer beta drivers. developer.nvidia.com Sanırım ekran kartınız yetmiyor. Bence çok da iyi bir oyun değil, üzülme. Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Hocam, GT 240 için Vulkan desteği gözükmüyor. @Bora Dere hocam, rapora bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant içinde sistemim yetmiyor ama 30+ FPS alabiliyordum (gerçi adam çıkınca drop yiyordum ama)
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.813 Makaleler 35 Çözümler 1.143 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 13 Eylül 2020 #7 CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin ve sonuçları bizimle paylaşın. Eğer çözülmezse sorun sistemdedir. Artı 0 Eksi
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin ve sonuçları bizimle paylaşın. Eğer çözülmezse sorun sistemdedir.
KS KS Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #8 Bora Dere dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin ve sonuçları bizimle paylaşın. Eğer çözülmezse sorun sistemdedir. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç kaldınız oyunu sildim akşama indiririm yarın da konuyu güncellerim. Edit: Pardon hocam dediğinizi yanlış anlamışım dediğinizi yapıyorum. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girin ve sonuçları bizimle paylaşın. Eğer çözülmezse sorun sistemdedir. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç kaldınız oyunu sildim akşama indiririm yarın da konuyu güncellerim. Edit: Pardon hocam dediğinizi yanlış anlamışım dediğinizi yapıyorum.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.813 Makaleler 35 Çözümler 1.143 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 13 Eylül 2020 #9 Bahsettiğim işlemi yaptıktan sonra sonuçlarını atın, ona göre sorunun düzelme ihtimalinin olup olmadığını bildireceğim. Artı 0 Eksi
Bahsettiğim işlemi yaptıktan sonra sonuçlarını atın, ona göre sorunun düzelme ihtimalinin olup olmadığını bildireceğim.
KS KS Elxoe Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #10 @Bora Dere Hocam dediğinizi yaptım: Masa üstüne herhangi bir dosya inmedi. Artı 0 Eksi