Hyper T212 Evo 2. Fan

Eray ÖZGÜR

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Hyper T212 evo soğutucuma 2. Fan takmak istiyorum. Aynı orjinal soğutucusundaki fan varmıdır acaba satılıyormudur. Bilen varsa bana link atabilirmi acaba. TEŞEKKÜRLER.

Ben olsam aynı boyutta ledli bir fan takardım.

Hocam ben aldim cift mavi ledli fanla tost yaptim. ayni boyutda bir fan olsun yeterli. zaten aldiginiz Hyper T212 evo soğutucu kutusu icerisinde montaj yapmak icin tirnakli plastikler cikiyor cok guzel oluyor. ben cok memnunum sizede tavsiye ederim.

Arkadaşlar Hyper T212 evo soğutucuma 2. Fan takmak istiyorum. Aynı orjinal soğutucusundaki fan varmıdır acaba satılıyormudur. Bilen varsa bana link atabilirmi acaba. TEŞEKKÜRLER.
illaki orjinal fani olacak diye birsey yok, ayni boyutta ayni kalipta bir fan olsun yeterli. ben fani baska bilgisayardan sokdum suan cift fanli, biri orjinal uzerindeki fan digeri mavi ledli uydurdugum fan hem sekilli oldu hemde sogutmada fark ediyor gercekten.

Soğutmaya tutan tırnakları varmı diğer fanda onu nasıl ayarladınız? Ve iki fanı birbirine karsı mı üfletiyorsunuz yani tostmu yapıyorsunuz

Peki t212 ile gelen fandan ayrı hiçmi satılmıyordur sizce?

Soğutmaya tutan tırnakları varmı diğer fanda onu nasıl ayarladınız? Ve iki fanı birbirine karsı mı üfletiyorsunuz yani tostmu yapıyorsunuz
Hocam dedigim gibi, eger fani aldiysaniz kutusu icerisinden iki adet plastik tirlaklar cikiyor. cooler master dusunmus belki ilerde cift fanla tostyapmak isterse tuketici diye 2 adet fazladan tirnak koymus kutu icerisine. ayni orjinal fanindan satiliyormu bilmiyorum. ama dedigim gibi illaki orjinal olacak diye birsey yok bu sadece hava ufleyen sabit fan. karsilikli takiyorsun bir birine ufluyor ortadaki metali sogutuyor biri ufreyip birini egzos fan yapmayin sakin karsilikli uslesinler

Hyper T212 evo soğutucu kutusunun icinde tirnaklar hocam 2 adet acinca gorursun zaten.

yuk altinda en fazla 40 derece islemcim fx 8320 bosta 4 derece

Benim kasa cok iyi hocam. 5 ayri fan var, onden, yandan, ustden. fanlar 3 vitesli kontrol edile biliyor birde t212 de cift fan var hic sikinti yasamiyorum yukde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…