SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.372 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2014 #11 M.Ali.ASLAN dedi: Montajlamayı ben yapmadım. Vatan'dan almıştım. Orada yapıldı. Hala titriyor ama hiç gevşeklik yok. Genişletmek için tıkla... Soğutcunun montajı düzgün yapılmamış. Kasayı geri götürün ve o salaklara yeniden monte ettirin soğutucuyu. Ayrıca macunu da düzgün uygulayamamışlar. Not: 50 dereceye kadar sıcaklık normal. Zira T4 HTPC'ler için yapılmış bir soğutucu. Çok üst bir şey beklemeyin.
M.Ali.ASLAN dedi: Montajlamayı ben yapmadım. Vatan'dan almıştım. Orada yapıldı. Hala titriyor ama hiç gevşeklik yok. Genişletmek için tıkla... Soğutcunun montajı düzgün yapılmamış. Kasayı geri götürün ve o salaklara yeniden monte ettirin soğutucuyu. Ayrıca macunu da düzgün uygulayamamışlar. Not: 50 dereceye kadar sıcaklık normal. Zira T4 HTPC'ler için yapılmış bir soğutucu. Çok üst bir şey beklemeyin.
M.Ali.ASLAN Kilopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 281 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #12 HCK dedi: Kardeşim 64 °C gayet normal bir değer özellikle de o işlemci için. Eski model HP bilgisayarımın 100 °C yi geçip kendini resetledigine defalarca şahit oldum Genişletmek için tıkla... Adı üstünde 'Eski model HP' bu 2 ay önce toplanmış bir pc. SypeR dedi: Soğutcunun montajı düzgün yapılmamış. Kasayı geri götürün ve o salaklara yeniden monte ettirin soğutucuyu. Ayrıca macunu da düzgün uygulayamamışlar. Not: 50 dereceye kadar sıcaklık normal. Zira T4 HTPC'ler için yapılmış bir soğutucu. Çok üst bir şey beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol tavsiyen için. İnşallah olur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2014
HCK dedi: Kardeşim 64 °C gayet normal bir değer özellikle de o işlemci için. Eski model HP bilgisayarımın 100 °C yi geçip kendini resetledigine defalarca şahit oldum Genişletmek için tıkla... Adı üstünde 'Eski model HP' bu 2 ay önce toplanmış bir pc. SypeR dedi: Soğutcunun montajı düzgün yapılmamış. Kasayı geri götürün ve o salaklara yeniden monte ettirin soğutucuyu. Ayrıca macunu da düzgün uygulayamamışlar. Not: 50 dereceye kadar sıcaklık normal. Zira T4 HTPC'ler için yapılmış bir soğutucu. Çok üst bir şey beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol tavsiyen için. İnşallah olur.