Hyper T4 Soğutucu Montajı Nasıl Yapılır?

xtrax

Megapat
Daha fazla  
Bugün Hyper T4 aldım ve montajını yaptım. Sıcaklık değerleri normal hatta eskiden daha iyi. Ancak fanın yönü doğru mu emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya tam tersi şekilde takın, ya da fan sağa gelecek şekilde takın.

Fan sağa gelecek şekilde takmak için alttaki karşılıklı iki demirinde yerini değiştirmek lazım. Öbür türlü yaparsam ekran kartına hava üflemiş olmayacak mı?

Fan sağa gelecek şekilde takmak için alttaki karşılıklı iki demirinde yerini değiştirmek lazım. Öbür türlü yaparsam ekran kartına hava üflemiş olmayacak mı?
Fan içeri mi üflüyor dışarı mı?

Soğutucu içeri alıyor. Üstteki iki fan içeri alıyor. Arkadaki de egzos fanı dışarı veriyor.

Soğutucu içeri alıyor. Üstteki iki fan içeri alıyor. Arkadaki de egzos fanı dışarı veriyor.
Üstte ki iki fan dışarı üflemesi lazım. Soğutucuyu da taktığınızın tam tersine takarsanız işlemcinin sıcaklığını üstte bulunan iki fanın bulunduğu yere verecektir. O iki fan dışarı üflerse işlemci sıcaklığı daha çabuk tahliye olur.

Peki o zaman işlemci soğutucusunun fanı ekran kartına çok yaklaşmış olmayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…