Hyper Tx3 Evo vs Hyper T4 ?

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Aralarında kaç derece fark vardır?
Ben Hyper Tx3 Evo'ya daha sıcak bakıyorum, çünkü montajı daha kolay görünüyor.

Cumartesi günü almayı planlıyorum ikisinden birisini,malasef up yapmak zorundayım yani...

İkisinde de sıcaklık yaklaşık 35 derece olacaktır.Hyper T4 daha sessiz çalışacaktır.Fakat 1 veya 2 RAM slotunuzu kapatacaktır büyük ihtimalle. Tx3 evoda bunun olma şansı yok.Ayrıca kasanızın genişliğine dikkat etmeniz gerekir. Hyper T4 için kasanızın 152.5 mm daha fazlasını desteklemesi gerekir. Tx3 evo hemen hemen her kasaya sığar.Karar sizin.

Kasam "Z3 PLUS" anakartıda MSI G41M-P33 COMBO almayı düşünüyorum,sizce sığar mı rahat?

Kasaya sığacaktır. Fakat anakartta ne kadar ram slotu kapatabileceği hakkımda hiç bir fikrim yok.

Hyper T4 Soğutucuyu M5A97 R2.0 anakartta kullanıyorum ve 2 ram slotunu kapatıyor fakat ramlerin tam üstüne geliyor yani ramleri o slota takabiliyorum.Tabi rami çıkarmak için soğutucuyu sökmek gerekiyor.

Tamamdır teşekkürler T4 alıcam keşke T4'ün montajı Tx3 Evo gibi kolay olsa..

Evet kolaydır. Şöyle anlatayım. Anakart'ın arkasına takılan plakayı yani siyah parçayı anakart'ın arkasına takıyorsun. Sonrada ön gelen deliklere yükseltme vidalarını koyup üzerine uzun demir parçaları yerleştiriyor ve kutudan gelen vidalar ile sıkıyorsun. sonra diğer uzun demiri işlemciyle temas eden eri ile alüminyum yapraklar arasından geçirip çengelini oturtuyor ve bastırıyorsun biliyor. Bu arada bu montaj intel içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…