PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 Başlıkta da yazdım. Hyper-V'yi açtım. Açmadan önce 35 GB boş yerim vardı. Şimdi 15 GB kaldı . Ne yapmalıyım? Kapamama rağmen giden GB'ler geri gelmedi.
Başlıkta da yazdım. Hyper-V'yi açtım. Açmadan önce 35 GB boş yerim vardı. Şimdi 15 GB kaldı . Ne yapmalıyım? Kapamama rağmen giden GB'ler geri gelmedi.
Cyberpsychosis Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 576 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Mayıs 2024 #2 Windows + R yapıp açılan pencereye %temp% yazıp içerisindeki tüm dosyaları temizleyin. Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Windows + R yapıp açılan pencereye %temp% yazıp içerisindeki tüm dosyaları temizleyin. Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #3 kitty_assassin dedi: Windows + R yapıp açılan pencereye %temp% yazıp içerisindeki tüm dosyaları temizleyin. Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece 2.5 GB kurtarabildim.
kitty_assassin dedi: Windows + R yapıp açılan pencereye %temp% yazıp içerisindeki tüm dosyaları temizleyin. Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece 2.5 GB kurtarabildim.
Cyberpsychosis Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 576 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Mayıs 2024 #4 Programdaki Virtual Machine'yi kaldırdınız mı ? Disk allocation yapıyor çünkü.
PDG Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #5 kitty_assassin dedi: Programdaki Virtual Machine'yi kaldırdınız mı ? Disk allocation yapıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet her şeyine kadar kaldırdım.
kitty_assassin dedi: Programdaki Virtual Machine'yi kaldırdınız mı ? Disk allocation yapıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet her şeyine kadar kaldırdım.