E Efe_umut Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 Super Amd Ryzen 5 5600X 32 GB Ram 1Tb M2 Ssd 1Tb Ssd Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #21 RLxAlphaCrusherx dedi: Orada Advanced mod var ona geç böyle bulamazsın zaten. Tuşu bende F2 sizde farklı olabilir ona göre basın.(Gigabyte anakart) Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Advanced modda. hrksbndncy dedi: Bir çıktı olursa atarsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
RLxAlphaCrusherx dedi: Orada Advanced mod var ona geç böyle bulamazsın zaten. Tuşu bende F2 sizde farklı olabilir ona göre basın.(Gigabyte anakart) Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Advanced modda. hrksbndncy dedi: Bir çıktı olursa atarsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
RLxAlphaCrusherx Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.169 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #22 Security kısmına bak.
E Efe_umut Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 Super Amd Ryzen 5 5600X 32 GB Ram 1Tb M2 Ssd 1Tb Ssd Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #23 RLxAlphaCrusherx dedi: Security kısmına bak. Genişletmek için tıkla...
RLxAlphaCrusherx Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.169 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #24 BIOS'a gir F7 bas önüne bir ekran gelecek geniş bir şekilde çek at orayı.
H hrksbndncy Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 260 Çözümler 2 7 Eylül 2025 #25 Efe_umut dedi: Eki Görüntüle 2570595 Genişletmek için tıkla... dostum burada ne arıyorsun ?
RLxAlphaCrusherx Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.169 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #26 Bazı anakartlarda Hyper V burada oluyor benim eski MSI anakartta öyleydi. Güvenlikle alakalı olduğu için ama burada değilmiş.
Bazı anakartlarda Hyper V burada oluyor benim eski MSI anakartta öyleydi. Güvenlikle alakalı olduğu için ama burada değilmiş.
E Efe_umut Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 Super Amd Ryzen 5 5600X 32 GB Ram 1Tb M2 Ssd 1Tb Ssd Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #27 RLxAlphaCrusherx dedi: Bazı anakartlarda Hyper v burada oluyor benim eski MSI anakartta öyleydi. Güvenlikle alakalı olduğu için ama burada değilmiş. Genişletmek için tıkla... Abim çağırmıştı geldim hocam. Dosya Ekleri 17572492137864051147066867536789.jpg 180,1 KB · Görüntüleme: 5
RLxAlphaCrusherx dedi: Bazı anakartlarda Hyper v burada oluyor benim eski MSI anakartta öyleydi. Güvenlikle alakalı olduğu için ama burada değilmiş. Genişletmek için tıkla... Abim çağırmıştı geldim hocam.
RLxAlphaCrusherx Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.169 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #28 Böyle olmayacak hocam direk video atayım yapın bakarak siz kapalı yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Böyle olmayacak hocam direk video atayım yapın bakarak siz kapalı yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Efe_umut Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 Super Amd Ryzen 5 5600X 32 GB Ram 1Tb M2 Ssd 1Tb Ssd Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #29 RLxAlphaCrusherx dedi: Böyle olmayacak hocam direk video atayım yapın bakarak siz kapalı yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakayım hocam. RLxAlphaCrusherx dedi: Böyle olmayacak hocam direk video atayım yapın bakarak siz kapalı yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu kapatmam gerekiyor değil mi hocam. Dosya Ekleri 17572497020141925476925390724031.jpg 187,6 KB · Görüntüleme: 8 Son düzenleme: 7 Eylül 2025
RLxAlphaCrusherx dedi: Böyle olmayacak hocam direk video atayım yapın bakarak siz kapalı yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakayım hocam. RLxAlphaCrusherx dedi: Böyle olmayacak hocam direk video atayım yapın bakarak siz kapalı yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu kapatmam gerekiyor değil mi hocam.
RLxAlphaCrusherx Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.169 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #30 Efe_umut dedi: Tamamdır bakayım hocam. Bunu kapatmam gerekiyor değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... İşlemcin AMD ise SVM olan ayar kapatılacak yanlış yerdesin büyük ihtimalle sadece svm ayarını kapatacaksın başka bir ayarı kurcalama
Efe_umut dedi: Tamamdır bakayım hocam. Bunu kapatmam gerekiyor değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... İşlemcin AMD ise SVM olan ayar kapatılacak yanlış yerdesin büyük ihtimalle sadece svm ayarını kapatacaksın başka bir ayarı kurcalama