joker002 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar GameLoop'tan oyun yüklerken hep bu sorunla karşılaşıyorum. Hiper-v'yi kapatmamı istiyor. Çok videosunu izledim ama bende Hiper-v yok. Acaba onun yerine Windows Hiper yönetici platformunu kapatsam olur mu?
Arkadaşlar GameLoop'tan oyun yüklerken hep bu sorunla karşılaşıyorum. Hiper-v'yi kapatmamı istiyor. Çok videosunu izledim ama bende Hiper-v yok. Acaba onun yerine Windows Hiper yönetici platformunu kapatsam olur mu?
Çözüm joker002 12 Mayıs 2025 meriç topaç dedi: RAM ekran kartı yetersizdir. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olabilir ama diğer Hiper yönetici platformunu kapatıp çalıştırmayı deneyeceğim olursa geri dönüş yaparım. joker002 dedi: Muhtemelen olabilir ama diğer Hiper yönetici platformunu kapatım çalıştırmayı deneyeceğim olursa geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Denedim açıldı hocam.
meriç topaç dedi: RAM ekran kartı yetersizdir. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olabilir ama diğer Hiper yönetici platformunu kapatıp çalıştırmayı deneyeceğim olursa geri dönüş yaparım. joker002 dedi: Muhtemelen olabilir ama diğer Hiper yönetici platformunu kapatım çalıştırmayı deneyeceğim olursa geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Denedim açıldı hocam.
meriç topaç Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Sistem Özellikleri i-7 14000 rtx 460 laptop gerisini boşverin Cinsiyet Erkek Meslek bilişim teknolojileri öğrencisi 12 Mayıs 2025 #2 Bilgisayrın teknik bilgilerini paylaşabilir misin? Marka işlemci ekran kartı vb. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
KS KS joker002 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #3 meriç topaç dedi: Bilgisayrın teknik bilgilerini paylaşabilir misin? Marka işlemci ekran kartı vb. Genişletmek için tıkla... İşlemci Intel (r) Core(tm) i3-2310M, 3 cpus. Bellek 4096 MB RAM. Ekran Intel(R) HD Graphics 3000. Hocam çok anlamıyorumda bilgilerde ne gördüysem onu yazdım. Artı 0 Eksi
meriç topaç dedi: Bilgisayrın teknik bilgilerini paylaşabilir misin? Marka işlemci ekran kartı vb. Genişletmek için tıkla... İşlemci Intel (r) Core(tm) i3-2310M, 3 cpus. Bellek 4096 MB RAM. Ekran Intel(R) HD Graphics 3000. Hocam çok anlamıyorumda bilgilerde ne gördüysem onu yazdım.
meriç topaç Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Sistem Özellikleri i-7 14000 rtx 460 laptop gerisini boşverin Cinsiyet Erkek Meslek bilişim teknolojileri öğrencisi 12 Mayıs 2025 #4 RAM ekran kartı yetersizdir. Artı 0 Eksi
KS KS joker002 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #5 meriç topaç dedi: RAM ekran kartı yetersizdir. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olabilir ama diğer Hiper yönetici platformunu kapatıp çalıştırmayı deneyeceğim olursa geri dönüş yaparım. joker002 dedi: Muhtemelen olabilir ama diğer Hiper yönetici platformunu kapatım çalıştırmayı deneyeceğim olursa geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Denedim açıldı hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
meriç topaç dedi: RAM ekran kartı yetersizdir. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olabilir ama diğer Hiper yönetici platformunu kapatıp çalıştırmayı deneyeceğim olursa geri dönüş yaparım. joker002 dedi: Muhtemelen olabilir ama diğer Hiper yönetici platformunu kapatım çalıştırmayı deneyeceğim olursa geri dönüş yaparım. Genişletmek için tıkla... Denedim açıldı hocam.
meriç topaç Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Sistem Özellikleri i-7 14000 rtx 460 laptop gerisini boşverin Cinsiyet Erkek Meslek bilişim teknolojileri öğrencisi 12 Mayıs 2025 #6 çok fazla zorlama programı önerilen sistem gereksinimlerindesin Artı 0 Eksi
KS KS joker002 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #7 meriç topaç dedi: çok fazla zorlama programı önerilen sistem gereksinimlerindesin Genişletmek için tıkla... Tamamdır Artı 0 Eksi
meriç topaç dedi: çok fazla zorlama programı önerilen sistem gereksinimlerindesin Genişletmek için tıkla... Tamamdır