5 513426 Decapat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 609 Çözümler 4 2 Şubat 2022 #1 Bildiğim şunlar, işletim sistemlerini denemek, virüs vb programları açmak. Başka neler yapılır?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 2 Şubat 2022 #2 Dediklerini yapmıyorsun, sanallaştırmayı açıyorsun sadece. Sanallaştırma desteği sayesinde onlar oluyor.
Dediklerini yapmıyorsun, sanallaştırmayı açıyorsun sadece. Sanallaştırma desteği sayesinde onlar oluyor.
5 513426 Decapat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 609 Çözümler 4 2 Şubat 2022 #3 Mithat Berhan dedi: Dediklerini yapmıyorsun, sanallaştırmayı açıyorsun sadece. Sanallaştırma desteği sayesinde onlar oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben Windows'taki programdan bahsediyordum.
Mithat Berhan dedi: Dediklerini yapmıyorsun, sanallaştırmayı açıyorsun sadece. Sanallaştırma desteği sayesinde onlar oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben Windows'taki programdan bahsediyordum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 2 Şubat 2022 #4 Windows programı için neden işlemciyi seçiyorsun o zaman?
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2022 #5 Mithat Berhan dedi: Dediklerini yapmıyorsun, sanallaştırmayı açıyorsun sadece. Sanallaştırma desteği sayesinde onlar oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows'da isteğe bağlı özelliklerden açılabilen hyper v isimli sanallaştırma programı var diğerleri gibi bir çok şey yapılabiliyor. Mithat Berhan dedi: Windows programı için neden işlemciyi seçiyorsun o zaman? Genişletmek için tıkla... ?
Mithat Berhan dedi: Dediklerini yapmıyorsun, sanallaştırmayı açıyorsun sadece. Sanallaştırma desteği sayesinde onlar oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows'da isteğe bağlı özelliklerden açılabilen hyper v isimli sanallaştırma programı var diğerleri gibi bir çok şey yapılabiliyor. Mithat Berhan dedi: Windows programı için neden işlemciyi seçiyorsun o zaman? Genişletmek için tıkla... ?
5 513426 Decapat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 609 Çözümler 4 2 Şubat 2022 #6 Çağlar0707 dedi: Windows'da isteğe bağlı özelliklerden açılabilen Hyper v isimli sanallaştırma programı var diğerleri gibi birçok şey yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de ondan bahsediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Çağlar0707 dedi: Windows'da isteğe bağlı özelliklerden açılabilen Hyper v isimli sanallaştırma programı var diğerleri gibi birçok şey yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de ondan bahsediyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 2 Şubat 2022 #7 @Çağlar0707 işlemci sanllaştırması gibi açmış konuyu, ondan diyorum.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2022 #8 513426 dedi: Ben de ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Yine diğerleri gibi sanallaştırmaya yarıyor öyle çok bir espirisi yok hemen hemen aynı özelliklere sahip.
513426 dedi: Ben de ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Yine diğerleri gibi sanallaştırmaya yarıyor öyle çok bir espirisi yok hemen hemen aynı özelliklere sahip.
5 513426 Decapat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 609 Çözümler 4 2 Şubat 2022 #9 Çağlar0707 dedi: Yine diğerleri gibi sanallaştırmaya yarıyor öyle çok bir espirisi yok hemen hemen aynı özelliklere sahip. Genişletmek için tıkla... Peki, VMware gibi Ethernet Driver'ı kuruyor mu?
Çağlar0707 dedi: Yine diğerleri gibi sanallaştırmaya yarıyor öyle çok bir espirisi yok hemen hemen aynı özelliklere sahip. Genişletmek için tıkla... Peki, VMware gibi Ethernet Driver'ı kuruyor mu?
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2022 #10 513426 dedi: Peki, VMware gibi Ethernet Driver'ı kuruyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ama daha önceki konunuzu da görmüştüm siz niye ethernet drivera bu kadar taktınızki? Merak etmeyin bilgisayarınız rus hackerlar tarafından ele geçirilmeyecek.
513426 dedi: Peki, VMware gibi Ethernet Driver'ı kuruyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ama daha önceki konunuzu da görmüştüm siz niye ethernet drivera bu kadar taktınızki? Merak etmeyin bilgisayarınız rus hackerlar tarafından ele geçirilmeyecek.