Hyper X Alloy FPS Klavye Alınır mı?

Red switchli -bir brown degil ama!- versiyonunu kullaniyorum, fiyatina gore harika bir klavye. Bazilari icin UK layout olmasi sorun olabilir fakat ben kodlama yaparken isime yaradigi icin seviyorum. 6KRO ve NKRO destegi olmasi, Cherry MX switch kullanmasi, yapi kalitesi ve kablonun hem cikarilabilir hem de orgulu olmasi cok guzel. Black Friday'de 290TL civarina Itopya'dan almistim.

Hyper x ile aralarında 10 tl fark var ve cooler masterdaki bilek desteği, makrolar brown switch olması hoşuma gidiyor. Öte yandan kalite anlamında hangi markayı tercih edeceğimi bilemedim birde aralarında 10 Tl gibi bi fark olunca aklım daha da karıştı

Hocam hangisi icinize daha cok siniyorsaniz onu alin. Cooler Master biraz plastik duruyor fakat pisman edecegini hic sanmam. `Onu almayin sunu alin` da diyemem Cooler Master'i gormus olsaydim belki ben de ona yonelebilirdim hatta.

CM Storm Trigger Z eski ama güzel, alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gameextra da bu klavye bir süredir bu fiyatta zaten, büyük puntolarla yılbaşı indirimi yazılmasına itimat etmeyin.

Trigger Z çok hoşuma gitti aynı şekilde hyper x de oyle ama dediğim gibi CM deki ekstra bir kaç özellik olması bir tık daha yakın hissettiriyor. Tek sıkıntı şu ki 350 tl ye hyper x bulmuşken eğer onun yerine CM alırsam bi fırsatı kaçırmış olur muyum ?

evet trigger z de alınabilir switch tercihine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…