Büyük geçmiş olsun.
Yasal olarak itibarlı bir firma diye biliyorum aslında HyperX, benim mikrofonumda HyperX. Bir gün bir sıkıntı çıkar da servise gönderirsem umarım mikrofonuma tornavidayla zarar vermezler
Ben de öyle sanıryordum, Index servisteki ciddiyetsizliği görünceye kadar, en azıdnasn HyperX ile henüz bu konuda görüşmedik, bu sadece ithalatçı, Türkiye temsilcisi. Index bilgisayarın ithal ettiği markaları öğrenip bir daha o marka ürünlerden almamaya kararlıyım. HyperXte ticket açtım, mail ile bilgi istediler avrupa ofisinden bakalım ne diyecekler. Zaten bir ürün tamir edilmek istenir ise, haber vermeden geri göndermek yerine, garanti dışı olsa dahi servis için aranırsın, arıza tespiti yapılır, senden onarım için onay beklenir. Burada bu durum yok, dolayısı ile servis filan hikaye. 1 masa 1 teknik eleman, tek işi garanti red raporu doldurmak. Paylaştığım fotoya dikkatli baakrsan zaten ve biraz teknik işlerden anlıyor isen normal bir kırık olmadığını düşünür şuphe duyarsın.
Her köşesini video ve fotoğraf çektiğinden emin ol gönderirken
Genelde bu garanti koşullarını üreticiler belirliyor. Yurtdışında bu tarz ürünler 1 yıl ya da daha az garantiye sahip oluyor. Firma eğer bu konularda katı is ülkemize gelmek yerine bir ithalatı ile işi bağlıyor ve 2nci yıl o ithalatçıya ait oluyor, çünkü yasal olarak garanti belgesi için sanayi bakanlığına o ithalatçı başvuruyor. Üretici diyor ki mesela 1 yıla kadar ben şu koşullarla garantde değişimi kabul edeirm 2nci ıl senden. Ya da diyor ki ben sattığın ürünüün %bilmemkaçı kadar ürünü ücretsiz veririm, garanti tamamen sana ait. Ya da üretici o kadar katı ki bizim ülkemizdeki koşulları kanunları kabul etmiyor, mesela kullanımdan dolayı aşınma, elektroink arızaya neden değil bizim ülkemizde, ama bu firma kullanımdan kaynaklanan plasitk çatlağını dahi garanti koşulunu ihlal olarak değerlendiriyor.
Bu durumda, ithalatçı 2nci yılı ya da üreticinin karşılamadığı garantiyi cepten karşılamamak için kıvranıyor da kıvranıyor. Durum budur aslında. Örneğin ben medikal sektörde çalıştım, xray cihazlarının x-ışın tüpleri şutlama sayısı ile prorata garanti denen , garantide arızalanırsa kullandığın "kadarını öde" şeklinde ücretlendirilir, oysa bizim ülkemizde 1 yıl tam garanti vermek zorundasın yasa gereği(1 yıl çünkü son kullanıcı değil, ticari olarak kullanılan bir ürün). Dolayısı ile 1 yıl içerisinde xray tüpü arızalanırsa ithalatçıya kaçar kaçan, o da çamur yapar.