Zaproshka Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Ses kalitesi gerçekten çok kötü bunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 14 Şubat 2023 #2 7.1 kullanmayın. Kulaklığın yazılımını güncelleyin. HyperX Product Knowledge Portal Find HyperX firmware updates, manuals, software support, compatibility info, troubleshooting tips, and product FAQs - all in one place support.hyperx.com Ses Denetim Masasına gidin, kulaklığın özelliklerine girin. Gelişmiş kısmından 44100 Hz olacak şekilde ayarlayın. Eğer sorun çözülmediyse ses kartsız kullanmayı deneyin.
7.1 kullanmayın. Kulaklığın yazılımını güncelleyin. HyperX Product Knowledge Portal Find HyperX firmware updates, manuals, software support, compatibility info, troubleshooting tips, and product FAQs - all in one place support.hyperx.com Ses Denetim Masasına gidin, kulaklığın özelliklerine girin. Gelişmiş kısmından 44100 Hz olacak şekilde ayarlayın. Eğer sorun çözülmediyse ses kartsız kullanmayı deneyin.
Zaproshka Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 Plyra dedi: 7.1 kullanmayın. Kulaklığın yazılımını güncelleyin. HyperX Product Knowledge Portal Find HyperX firmware updates, manuals, software support, compatibility info, troubleshooting tips, and product FAQs - all in one place support.hyperx.com Ses Denetim Masasına gidin, kulaklığın özelliklerine girin. Gelişmiş kısmından 44100 Hz olacak şekilde ayarlayın. Eğer sorun çözülmediyse ses kartsız kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım ancak bişey değişmedi.Ek olarak belirtmek istediğim şey piyasadaki diğer daha düşük bütçeli kulaklıklarda daha iyi ses alıyor olmam.Sanki sesi tenekeden alıyorum.Hem Mac hem de Windows'ta denedim ikisinde de aynı.
Plyra dedi: 7.1 kullanmayın. Kulaklığın yazılımını güncelleyin. HyperX Product Knowledge Portal Find HyperX firmware updates, manuals, software support, compatibility info, troubleshooting tips, and product FAQs - all in one place support.hyperx.com Ses Denetim Masasına gidin, kulaklığın özelliklerine girin. Gelişmiş kısmından 44100 Hz olacak şekilde ayarlayın. Eğer sorun çözülmediyse ses kartsız kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım ancak bişey değişmedi.Ek olarak belirtmek istediğim şey piyasadaki diğer daha düşük bütçeli kulaklıklarda daha iyi ses alıyor olmam.Sanki sesi tenekeden alıyorum.Hem Mac hem de Windows'ta denedim ikisinde de aynı.