Hyper X Cloud Alpha Alınır mı?

son1c

Megapat
Daha fazla  
Dolar yine yükseliyor bu sefer düşmeyecek gibi gözüküyor. Ben de, malum ülkemizde bir şeyi zamanında almamız gerektiği için dolar daha fazla yükselmeden kulaklık alacağım. Cloud Alpha model kulaklığı en ucuz 600 liraya buldum. Amazon üzerinden alırsam vergisiz 530 liraya geliyor. Ben bu kulaklığı daha ucuza nereden bulabilirim? (500-550 TL) Veya alternatifi bir kulaklık öneriniz var mı? 600 lira çok pahalı benim için. Bir de Cloud 2 ile aralarındaki farklar neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazondan alınmaz vergiyle uçuk fiyata çıkıyor. Bir ara indirimde 530 civarına düştü diye hatırlıyorum. Alternatif olarak Cooler Master MH751 olabilir. O da 460 TL miydi bu civarlara düşmüştü galiba.

Cloud 2 daha eski aralarında fark mutlaka olacaktır. Teknolojik olarak tanıtımlarında gösteriliyor. Cloud 2 de ekstra harici ses aparatı geliyor. Yani ses kartınız olmasa bile USB'den kulaklığı bağlayabiliyorsunuz.

Bir ara Cloud Silver 300 liraya düşmüştü. Cloud 2 ile eşdeğer sadece ses aparatı yok. Ben bu kulaklığı aldım. HS50 kulaklıkta oldukça öneriliyor. Eğer bütçeniz fazla yoksa düşünebilirsiniz belki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı