Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Sizce alınmaz mı Core olduğu için? Peki kablolu Cloud 3 alınır mı?

Hocam ben Cloud 3 indirimi bekliyordum indirime görünce aldım Amazon'dan ama sonra bu kulaklığı satın aldım Cloud 3'ü iptal edip. Performans farkı nasıldır bilemiyorum Cloud 3 daha iyidir ama ne kadar iyidir bilemiyorum. Cloud Core 2 kablosuz da olsa sadece dongle ile kullanabiliyoruz BT yok. Telefona bağlamak istesem bağlayamayacağım. Seçim bayağı zor.

BT dediğiniz ne oluyor acaba? Benim bu kulaklığı alma amacım tamamen oyun
Valorant vb. oyunlarda rakiplerimin ve takım arkadaşlarımın seslerini ayırt edebilmesi ve çok iyi ses kasabilmesi önemli benim için. Ve tüm bunları yaparken kafamı kulağımı ağrıtmaması terletmemesi ve yormaması. Sence hangisi? Cloud 2 Core'de ses kartı yok diyor, ASUS TUF A15 laptopun ses kartı iyi mi bilmiyorum sorun yaşar mıyım sence yoksa kablolu mu alayım ama kablo da dolanıyor vs çıkıyor bozuluyor kararsızım ya

Cloud 2 wireless modelinde gömülü ses kartı vardı bunda da vardır. Cloud serisi zaten fps oyunları için ideal o yüzden çekinmene gerek yok. Hyper X'in sitesinde yaptığım kıyaslamaya göre Cloud 3'ün ses frekans değeri minimal düzeyde bu modele nazaran daha iyi ayrıca mikrofonu'da daha iyi. Ayrıca bu model cloud core olarak geçmiyor cloud 2 core olarak geçiyor. Cloud core bildiğim kadarıyla Cloud 1 gibi bir şeydi bu da cloud 2 lite gibi bir şey. Cloud 2 ile arasındaki tek fark malzeme kalitesi.

BT = Bluetooth. Cloud core 2 i dongle ile bağlıyorsun ses kartı önemli değil. Cloud 3 kesinlikle daha iyi. Cloud core 2 nin tek iyi olduğu konu kablosuz olması. Ben cloud 3 ü iptal ettim dediğim gibi ama aklım halen onda kaldı.

O halde Cloud 2 Wireless alayım mı? Cloud 3 kablolu yerine.
Son olarak medimarkt sepete ekledim fakat T.C. istiyor benden.
T.C. vermek istemiyorum nasıl sipariş verebilirim?
Diğer sitelerden de istiyor muydu siparişlerde T.C. vs

Ne konuda daha iyi acaba? Yani yukarıdaki beklentilerimi karşılamaz Mi Cloud 2 Core

O halde Cloud 2 Wireless alayım mı? Cloud 3 kablolu yerine.
Son olarak medimarkt sepete ekledim fakat T.C. istiyor benden.
T.C. vermek istemiyorum nasıl sipariş verebilirim?
Diğer sitelerden de istiyor muydu siparişlerde T.C. vs
Fatura için istiyordur da sallayabiliyorsanız sallayın yoksa verin ne olacak zaten e devlet verileri sızdırıldı, panel gibi yerlerde ifşa edildi.

Ben Cloud 3 Wireless kullandım iade ettim gittim 2.el Cloud 2 Wireless aldım. Cloud 3 ile CS2 de ergonomik ve ses kasma olayında rahat edemedim ama Cloud 2 de daha rahat ettim. Benim Cloud 2 Wireless'im var yine de bundan sipariş ettim. Cloud 3'ü zaten HP üretiyor, Cloud 2leri Kingston üretti o yüzden güveniyorum.

Cloud 3 ün mikrofon kalitesi daha iyidir bundan eminim. Ses kalitesi olarakta daha iyi olacağını düşünüyorum. Malzeme kalitesi olarakta öyle. Core modeli için lite diyebilirim. Yani uygun fiyatlı model.

Sallasam başkası adına fatura kesilmez mi? Son olarak Cloud 2'den bahsediyorsunuz fakat alacağımız kulaklık Cloud 2 Core yani malzemesi hariç yine iyi midir?

Cloud 3'ün mikrofon kalitesi daha iyidir bundan eminim. Ses kalitesi olarak da daha iyi olacağını düşünüyorum. Malzeme kalitesi olarak da öyle. Core modeli için Lite diyebilirim. Yani uygun fiyatlı model.

Anladımm, teşekkürler.
Eğer ki bilgisayarımdaki ses kartımdan ötürü vs sorun yaşarsam ya da Wireless olduğu için Bluetooth gibi geçikme vs yaşarsam çok üzülürüm ya
Öyle bir şey olmaz değil mi

Sallasam başkası adına fatura kesilmez mi? Son olarak Cloud 2'den bahsediyorsunuz fakat alacağımız kulaklık Cloud 2 Core yani malzemesi hariç yine iyi midir?

Elbette iyi hocam neden olmasın. Türkiye şartlarında kablolu kulaklıklar bile 1500 TL'den başlıyor. Wireless için velinimet fiyat bu.

2.4 Ghz'de gecikme yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…