Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Hocam 4200 TL bende neden? İndirim bitti mi?

Bende aldım da herkes aldıktan sonra kötüledi ya.

İnternette çok videosunu aradım ama 1-2 videodan fazlasını bulamadım bu kulaklıkla ilgili. Cloud Core Wireless modelinin bayağı videosu var mesela şu videoda:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Cloud Core Wireless ile Cloud 2 Wireless karşılaştırması yapıyorlar ses ve mikrofon performansı aynı diyor. En büyük fark malzeme kalitesi ve konfor. Cloud Core Wireless ile Cloud Core 2 Wireless arasındaki fark yazılım desteği, arttırılmış pil ömrü (en önemli detay bu Cloud 2'den bile 2.5 kat daha fazla ömre sahip) arttırılmış çekim mesafesi (buna da kullanıcı yorumlarında rastladım Cloud Core'u bozulan bir arkadaş kulaklığını servise göndermiş bu modelle değiştirmişler ve çekim mesafesinin daha iyi olduğunu söylemiş) Cloud Core ile Cloud Core 2 arasında ses ve mikrofon performansı farklılığı olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…