Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Hocam ben artık kablolu kullanımlardan bıktığım ve sıkıldığım için direkt kaptım. İade etmeye gerek var mı?
Bu saatten sonra kesinlikle kablolu kulaklık almayı düşünmüyorum.
Hocam tamamen isteğinize ve kullanımınıza bağlı. Bence kulaklıkta kablolu kablosuz çok önemli değil. Benim tercihim yüksek ihtimalle cloud 3 olucak. Tabiki siz de kendi isteğinize ve kullanımınıza göre bir seçim yapın.

HyperX Cloud III equalizer ayarlı mikrofon testi (tıkla) Hyperx Cloud III mikrofon testi (tıkla)
Mikrofon bu şekilde. Ben sanırım Cloud III le devam edicem. Cloud 2 yi şuanlık iade etmeyi düşünüyorum. Ana sebepleri daha çok CS2 de cloud 3 ün daha iyi ses vermesi, mikrofonunun daha net ve kaliteli olması, ve malzeme kalitesi. (kişisel bir neden daha var o da kulaklık pedinin çok az daha geniş olması bu sayede cloud 2 de sol kulağımda yaşadığım ağrı problemini yaşamıyorum. Biraz daha deneyip son kararımı öyle vermeyi düşünüyorum. Durum bu şekilde.

Hocam ikisini de almis denemis biri olarak gorusleriniz benim icin onemli. Aralarinda cok fark var midir. Cloud 2 benim icin konforlu geldi, malzeme kalitesini bilemiyorum fakat seste daha deneme firsatim olmadi, muzigi guzel. Sizce iade edilip 3 alinacak kadar 3 onde midir oyunlarda.

Neden engelledi ki. O satıcıdan almayı düşünüyordum ben de.
Satıcının profiline baktım 5 yıldız en son aula F75 klavye satmış profil yorumları olumlu. Eğer siz almayacaksanız ben de ilgileniyorum şayet sizin ihtiyacınız varsa siz alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…