Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Hocam ses kalitesi falan iyide biraz küçük ama 1 2 hafta sonra kullandıktan sonra esner dediler bu fiyatlarda 3000 bine kadar bundan iyiside bulunmaz gibi.

Birebir aynı fikirdeyim bana da küçük geldi bir tık daha büyütülebilse kafi olurmuş ama kafama uyuyor bu yüzden çok önemli değil. Buna rakip diyebileceğim tek kulaklık var o da Razer Barracuda X fiyatı 3500 TL. Onu alacağıma gider 4000TL fiyata Cloud 3 Wireless alırım. Yani iyi fiyata aldık hocam boş verelim. Kablosuz olması da iyi zamanla diğer ekipmanlarımı da kablosuz alacağım kablo derdinden kurtulacağım. Kablo gerçekten çağ dışı. TR şartları yüzünden kablolu ekipman kullanmak zorunda kalıyoruz. İade etmeyeceğim ben. Bu arada kulak pedlerini de 300-400 TL verip Kumaş pedlerle değiştirebiliriz bu rahatlığa pozitif yönde etki edecektir.

Hocam ses kalitesi falan iyide biraz küçük ama 1 2 hafta sonra kullandıktan sonra esner dediler bu fiyatlarda 3000 bine kadar bundan iyiside bulunmaz gibi.
Esneme zaten yapar ama yine de kulağını kavrıyor. Ben cloud 2 wirelessi 2 senedir kullanıyorum hala kulaklık padlerindeki ufak tefek yıpranma dışında hala taş gibi. Cloud 2 Core wireless ile 3 gündür CS2 oynuyorum Cloud 2 ile aynı performansı veriyor bana ayrıca menzil mesafesini çok beğendim. Araya 2 tane duvar girmesine rağmen 5 metre gidiyorum bağlantı kopması yaşamadım. Bana göre sıfır her zaman sıfırdır, iyidir.

Hocam ayarları nasıl yaptınız ben evdeki bir uçtan diğer uça geçtim hala çekiyordu bende baktımda 4 kya kadar güzel kablosuz kulaklık yok.

Bende de kizaru vardi aldim hocam pedleri soyulmaya baslamisti.

Kaç yıllıktı kızarun.

Aldılar mı hocam iade.

Son düzenleme:
Siz olsanız hangisini alırdınız? Xbox Series X konsolumda kullanacağım.

SteelSeries Arctis 1 Wireless.
HyperX Cloud II Core kablosuz.
SteelSeries Arctis 9 kablosuz.

Hocam ayarları nasıl yaptınız ben evdeki bir uçtan diğer uça geçtim hala çekiyordu bende baktımda 4 kya kadar güzel kablosuz kulaklık yok.

Kaç yıllıktı kızarun.

Aldılar mı hocam iade.

3-4 vardi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…