Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #11 Reveal1 dedi: Cloud 3 ile ses kalitesi acisindan nasıl farklar olur. Genişletmek için tıkla... Cloud 3 daha iyidir zaten de aradaki fiyat farkına göre yorum yapmak lazım. Bu fiyata kablosuz kulaklık bulunmaz.
Reveal1 dedi: Cloud 3 ile ses kalitesi acisindan nasıl farklar olur. Genişletmek için tıkla... Cloud 3 daha iyidir zaten de aradaki fiyat farkına göre yorum yapmak lazım. Bu fiyata kablosuz kulaklık bulunmaz.
Jesse Pinkmann Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 975 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #12 Geçenlerde barracuda x indirimini kaçırmıştım, onun kadar iyi bi kulaklık mı?
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #13 Jesse Pinkmann dedi: Geçenlerde Barracuda X indirimini kaçırmıştım, onun kadar iyi bir kulaklık mı? Genişletmek için tıkla... Barracuda bluetooth ile kullanılabiliyor ayrıca kafada daha kibar duruyor.
Jesse Pinkmann dedi: Geçenlerde Barracuda X indirimini kaçırmıştım, onun kadar iyi bir kulaklık mı? Genişletmek için tıkla... Barracuda bluetooth ile kullanılabiliyor ayrıca kafada daha kibar duruyor.
Recep Yıldırım Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #14 Arkadaşlar bu fiyatta daha iyisi var mı kronik sorunu vs. var mı ona göre kesin alacağım.
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 11 Kasım 2024 #15 Vallahi fiyatin yari yariya dustugunu gorunce cektim direkt.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #16 Wolwor dedi: Vallahi fiyatin yari yariya dustugunu gorunce cektim direkt. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
Wolwor dedi: Vallahi fiyatin yari yariya dustugunu gorunce cektim direkt. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.832 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 11 Kasım 2024 #17 Recep Yıldırım dedi: Arkadaşlar bu fiyatta daha iyisi var mı kronik sorunu vs. var mı ona göre kesin alacağım. Genişletmek için tıkla... Al dostum, sesi az gelirse konu aç ve beni etiketle.
Recep Yıldırım dedi: Arkadaşlar bu fiyatta daha iyisi var mı kronik sorunu vs. var mı ona göre kesin alacağım. Genişletmek için tıkla... Al dostum, sesi az gelirse konu aç ve beni etiketle.
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 11 Kasım 2024 #18 Shinsoo dedi: Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #19 Shinsoo dedi: HyperX ile kıyaslanamaz bile. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız bu Cloud 2 değil Cloud 2 Core bu yüzden biraz şey yaptım belli olmaz Core olduğu için.
Shinsoo dedi: HyperX ile kıyaslanamaz bile. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız bu Cloud 2 değil Cloud 2 Core bu yüzden biraz şey yaptım belli olmaz Core olduğu için.
Recep Yıldırım Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #20 srcn90 dedi: Al dostum, sesi az gelirse konu aç ve beni etiketle. Genişletmek için tıkla... 3 taksit aylık 733TL'den çektim hocam. Bir sıkıntı olursa konu açıp danışırım size. Almadan emin olmak için biraz baktım ama çok memnun değil gibi alanlar.
srcn90 dedi: Al dostum, sesi az gelirse konu aç ve beni etiketle. Genişletmek için tıkla... 3 taksit aylık 733TL'den çektim hocam. Bir sıkıntı olursa konu açıp danışırım size. Almadan emin olmak için biraz baktım ama çok memnun değil gibi alanlar.