Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Bir farkı yok sadece malzeme kalitesi bir tık kısılmış. Bu model 2023 yılında üretilen modelmiş batarya süresi 80 saat yazıyor sitede Cloud 2 Wireless'in bile 28 saat
tamamdır teşekkür ederim. bu arada evet o kullanım süresini görmüştüm şaşırtıcı gerçekten

Bir farkı yok sadece malzeme kalitesi bir tık kısılmış. Bu model 2023 yılında üretilen modelmiş batarya süresi 80 saat yazıyor sitede Cloud 2 Wireless'in bile 28 saat

Hocam 80 saat biraz kendileri de uydurmuş gibi geldi. Cidden o kadar olabilir mi ya

Ben kendi sitesinden biraz baktım da %50 ses seviyesinde test ettik diyor. Ben gerçekten de 80 saat götüreceğine inanıyorum.

Kaç saat şarjla Full doluyor acaba o da önemli.

Bu arada kablolu da kullanım sunuyor değil mi? Şarj ederken kullanabiliriz sanırım.

Kaç saat şarjla Full doluyor acaba o da önemli.

Bu arada kablolu da kullanım sunuyor değil mi? Şarj ederken kullanabiliriz sanırım.
Bende cloud 2 wireless var 2 saatte doluyor hocam da kablolu kullanılıyor sanırım bu da kullanılıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…